• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:-D powaliło mnie to, no ale masz mocny argument
ehehehe no co się śmiejesz;D bardzo poważny;D;D a wiesz najśmieszniejsze jest to, że jej tak nie znoszę a mam ją w ulubionych na nk ahaha;D cóż. I tak ją podglądałam kilka razy w tyg;D Ale to dawno. Udaję przy niej, że ją toleruję, wrrr.

no więc ja mam taki kolor włosów Zobacz załącznik 321952 zdj z wakacji, opalona byłam i teraz mam dłuższe włosy, ale oceniamy kolor

a chciałabym zafarbowac na taki Zobacz załącznik 321954 jest to możliwe by miec taki efekt??:sorry: marzenie..

Wyszkoni ma super kolorek, ale nie wiem czy akurat mi by pasił:-D Zobacz załącznik 321956 ale na tym rudym mi nie zależy, będę pewnie jak marchewka wyglądac.
Zaznaczam, że nigdy włosów nie farbowałam, nie chciałabym łysa z salonu wyjśc.

reklama
Umi to masz super...u mnie wiecznie coś, a żeby to sobie wyjaśnili chociaż?? hmmm marzenia:wściekła/y:

Vegas to jest naprawdę dobry argument:tak:

ja tam chyba zostanę już do grobowej deski czarnulą:-D

Umi to masz super...u mnie wiecznie coś, a żeby to sobie wyjaśnili chociaż?? hmmm marzenia:wściekła/y:

Vegas to jest naprawdę dobry argument:tak:

ja tam chyba zostanę już do grobowej deski czarnulą:-D
jak byłam nastolatką, ok 17 lat może miałam to mi się marzył kolor czarny na głowie. Matko wyglądałabym pewnie jak z rodziny Adamsów - blada jak dupcia z czarnymi włosami, b&w:D dobra bym była na Halloween:)

:-DVegas jak się ufarbowałam pierwszy raz, wysuszyłam włosy,to maasakra:szok: popłakałam się przed lusterkiem i już byłam w stanie się ogolić na łyso:-D a teraz już się przyzwyczaiłam jakoś:-)

ja już na 98% jestem zdecydowana, mąż też mówi to co Ty, że jak nie spróbuję to będzie mnie to gryzło, zresztą Boziu wiesz ile ja miałam fryzur na głowie? Nawet na całkiem krótko byłam ścięta. I różne asymetrie też były. Tak więc nie jestem taka nieodważna. Po prostu jedynie w sumie co mnie martwi czy taki kolor będzie jaki mi się zamarzył:P I czy wszystkie włosy pokryje. Nigdy nie miałam odrostów, co o nich słyszę jakie to one niefajne to się zastanawiam jak ja będę mówiła:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry