• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejka z rana
Alee mialam nadrabiania :dry:

andrewa mi tez sie wydaje ze w ciemnym ci lepiej.
Femme ale zmiania:szok: normalnie jak nie ty :-D
Vegas spróbuj sie ufarbowac i zobaczysz czy ci w tym kolorku dobrze;-)
Kamcia yyy fajny kontrast na zdjeciach, ale tak bez twarzy to dziwnie oceniac mi hahaha :-D

Ja mialam 3 lata temu zrobiony baleyage... teraz jestem w swoim kolorze, niefarbowalam juz ponad rok wlosów.

Ehhh dzis ksiadz po poludniu u nas jest:dry: w domu juz sprzatniet, na male zakupy mielismy jechac ale nie mam z kim dzieciakow narazie zostawic:-p

reklama
Hej dziewczyny;-)

EWI mój mąż studiował administracje i jeszcze potem dodatkowo ochronę fizyczną, a rysować po prostu umie,jakoś nie poszedł w tym kierunku chociaż szkoda;-)

andrewa nie przejmuj się u mnie też nie za ciekawa pogoda,aż mi się nie chce wyłazić,ale niestety muszę do pracy iść:wściekła/y:

Eliza ja już mam księdza za sobą:-)

andrewa w ciemnych Ci ładnie :tak:

Vegas też bym chciała mieć jeszcze swoje naturalne włosy :-p jak byłam mała to miałam chyba nawet jaśniejsze niż Ty :-):-) ale Ty jak nigdy nie farbowałaś to nie powinno być problemu z przejściem na jaśniejszy.. tylko nie wiem czy później rozjaśnianie tych odrostów nie będzie męczące.

femme skąd Ty te słonko wytrzasnęłaś?! U nas śnieg i w ogóle jakaś mgła, że nic przez okno nie widać :baffled:

Dzisiaj w nocy już nie było tak pięknie.. Zuzia oczywiście przyszła do nas w nocy ale przynajmniej nie budziła nas i nie płakała. Rano obudziłyśmy się ok. 9 ale i tak jestem strasznie niewyspana :sorry:
Naszła mnie jakaś ochota, żeby na rowerze pojeździć, no ale w tym śniegu nie ma szans :baffled:

Femme to chyba tylko u Ciebie to słońce :dry:

U mnie noc w porządku za to znowu ranek do bani:dry: Majusia wstała o 5 i do 9 zero spania i jedzenia.Później padła na 10minut i teraz znowu to samo... Tak mi narobiłyście ochoty na fryzjera,że chyba się dziś wybiorę:-D Tylko,że na samo ścięcie ;-) CHyba, że mi tatuś dożyci to i farba;-)

paula co Ty, Zuza nie lubi sanek :sorry: jak tylko ją posadzę to chce wstawać, ona woli biegać po śniegu :-p zresztą w wózku już też nie jeździ.. :no:

lolkak mi tak samo, narobiły ochoty na fryzjera, że się zastanawiam nad rozjaśnieniem :-) ale chyba się nie zdecyduję, bo z tych moich włosów to niedługo nic nie będzie :baffled:

Kurcze u mnie słonka tez nie ma;] ale popołudniu podobno juz ma byc prawie wszedzie.... no zobaczymy ;]

Lolkak no zaczely Ci wlosy wypadac po ciazy to normalne... u mnie jak zaczely wypadac jak maly mial 3mies tak skonczylo sie jak mial 5mies potem juz mniej lecialo a teraz juz nie leci tak duzo, i normalnie:-p

Lolkak jak to księdza musicie szukać?

My też małe przyjęcie w domu robimy tak usiadlam i myslalam co podac jakie dania i wogole i nic nie wymyslilam;/

Femme fajny kolorek podoba mi sie:)

Ech czemu to moje dziecie tak pozno chodzi spac? znowu padla przed 24:szok:!!! a wstala 4.30...juz nie mam sily,o ktorej by nie poszla spac to wstaje kolo21- 22 i wojuje do polnocy. echh...

reklama
paula Czasami źle :-p bo musisz gdzieś szybko pójść a tu taka mała Zuzia powoli się za Tobą ciągnie, bo w wózku źle :-p albo przez pierwsze 10 minut idzie ładnie za rękę a później wyrywa się i mi ucieka i wtedy i ja muszę za nią biec, żeby mi na ulicę nie wyleciała :baffled:
Sadzałam Zuzke na nocnik zanim skończyła roczek to czasami zrobiła siku a teraz się buntuje, chyba nocnik bardzo parzy w pupkę :-p Ale jak zrobi się ciepło to biorę się za nocnikowanie! Będzie latała w samych majteczkach to będzie łatwiej i szybciej. Wie już przecież co to kupa i siusiu więc mam nadzieję, że szybko załapie! :tak:

A u nas dalej nie ma słońca :baffled: ale przynajmniej mgła zniknęła..
W końcu weekend, będziemy mieli luz, bo jutro moja mama zabiera Zuzię do siebie a w niedziele teściowie ją biorą :-) poczytam w końcu książki :tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry