• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hejoo.

Tesciowa ma do nas 40 km... ale jej brat pracuje w naszym miescie wiec jakby chciala to by mogla byc codziennie u nas,jak my tam jestesmy to malo Amelce w tylek nie wejdzie tak nad nia skacze-pierwsza wnusia najbardziej oczekiwana. Ale to nie zmienia faktu ze do wnuczki ma nie przyjezdzac...ze ciagle my mamy jezdzic...co 2 dzien dzwoni kiedy przyjedziemy... .( tym bardziej ze wysprzatalam dom i nawet ciasto zrobilam:szok:)
Mała ma jakies szorstkie plamki a nozce ciekawe od czego,chyba zaraz zadzwonie umowic sie na wizyte do lekarza.
Bombel mi coś zasnac nie chce a jak ładnie spala dzis...w nocy od 23.15(robimy postepy juz nie 24:-p)do 5.30:szok:

Ostatnia edycja:
mnie 200zł, ale miałam 32 zdjęcia i 10 filmików:) no plus bardzo dokładne badania:)

a jakiej długości te filmiki??:szok:

u mnie za dokładne badanie + 30 min filmik + kilka zdjęć (na zawołanie- jak spytałam czy może to pstryknąć to pstrykał i tak kilka razy)
to dałam 150 zł:tak::tak:

w pierwszej ciąży płaciłam 150e(tu w ie) badanie i też 30 min filmik ale miałąm 39 zdjęć(dokładnie) pani sama pstrykała co chwile:-D

no ale w przeliczeniu zarobków do wydatków to tak jakbym płaciła 150zł więc też byłam zadowolona:-p

Ostatnia edycja:
Witam się w południe ;-)

Mam chwilę wolnego, bo M gdzieś wybył ;-)

Gosia zazdroszczę tak długiego spanka :-)

Co do USG to ja tylko miałam raz 3D a tak to standardowe "czarnobiałe" ;-) na NFZ. Niestety jak byłam na połówkowym (wtedy prywatnie) to mi facet źle zrobił pomiary i musiałam robic je jeszcze raz :wściekła/y:

U mnie szaro i ponuro - nie chce mi się wychodzić na spacer z małą :dry:

witam i ja...
posdprztane wsio dzis sie obrobilam ale musialam po leniuchowacjeszcze troche po tym bo zmeczylam sie;p;p;p
julka niezniszczalna... no spac mi gamon moj maly nie chce i oooo!
kocha robic mi na przekor:D

konczy mi sie prac drugie pranie tylko obiad zrobie i wsio:D

moj szogun spi od jakis 20 minut;p
teraz to az mi sie nudno zrobilo;p

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny :)
dawno nie pisalam, ale czasami was poczytuje, jak mam chwilke czasu. moj Kacper nie dosc ze kolka go meczy to jeszcze ostatnio przechodzil skok rozwojowy i taki marudny i placzliwy byl, ze szok. caly czas mi wisial na rekach. teraz mi zasnal wiec mam chwilke i postanowilam sie do Was odezwac :) troszke sie ze Wami stesknilam. we wtorek mamy z Kacprem na szczepienie, a w srode mam na kontrol do ginekologa. no i ostatnio zaczelo nam sie z S. ukladac, pomimo tego ze jednak mieszkam u rodzicow. no i co do tej jego odsiadki to dostal areszt domowy, wiec poltora miesiaca nie moze sie z domu ruszyc, jedynie tylko co do pracy i spowrotem, ale sie bardzo ciesze z tego przynajmniej mam go na miejscu.
a co tam u Was?
witam nowe mamusie, gratuluje kolejnych zabkow i pierwszych krokow :)

lolkak Mykam zaraz na spacerek, a przez ciebie to chyba jeszcze przy okazji do McDonald's skoczę na lody z karmelem;-)
andrewa To nieciekawie:no: Zdrówka dla Kubusia!!!
vegas faktycznie zdolnego masz męża:tak: Fajnie w ciąży wyglądałaś, zresztą teraz też;-)
beacia Współczuję kolek:-( Fajnie, że ci się jednak z twoim układa:tak:
Właśnie zjadłam bigosik i zaraz idę na spacerek, bo słoneczko pięknie świeci:-)
Mała od rana zrobiła dwie płynne zielono-żółte kupy. Ciekawe, czy to od kaszki z malinami, którą wczoraj pierwszy raz na śniadanie dostała? Mam nadzieję, że więcej takich kup nie będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry