• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaamaa 3D 200ale to i tak nie zdarli ze mnie dużo :-D A za to połówkowe to tak naprawdę zapłaciłam 230,, bo za pierwszym razem 80 no i musiałam wykonać ponownie:wściekła/y: i wtedy to juz 150.

Elizka smacznego :-)

reklama
Lolkak dzieki :-D
Paula ja tez uwielbiam rybke po grecku i praktycznie co miesiac dwa staram sie ją robic bo poprostu jest pysznaaaa. :-D

A ja tam nie robilam nigdy usg 3D i nie załuje;-) mam nagrane płytki z kazdej ciazy ze zwyklego usg i pamiatka jest, no i wszystkie karty ciaż tez są oczywiscie;-)

Paula myslisz że by mnie zrobiła, najbliższa apteka otwarta w niedzielę jest w Białym, jutro J mi kupi, bo sam już gada że to głupota, że dychę na test załuję.

No pewnie że fajnie, tylko o to chodzi że mamy, kuchnię połączoną z salonem, i małą sypialnię, i nie ma za bardzo gdzie drugiego łóżeczka wcisnąć, ale z J rozmawialiśmy że kupimy kołyskę na kółkach żeby przewozić z pokoju do salonu na noc.
O cos w tym stylu:
ŁÓŻECZKO-KOŁYSKA SIMPLICITY 3 W 1 FIRMY CONECO (1412918589) - Aukcje internetowe Allegro

Mówisz że wszystkie znaki wskazują na to że jutro u mnie będziesz to jak już będziesz pewna to czekam na znaki dymne :-D:-D
Zasztyletować Cię nie zasztuletuję od razu, najpierw zgwałcę bo szkoda takiej dooopki na zmarnowanie :-D:-D
( co ja pieprzę :-D)

Witam się niedzielnie:)
a ja bym nie chciała bobaska teraz, jakby się bobas urodził Martynka miałaby niecałe 2 latka, taka nieporadna jeszcze. Poczekamy aż będziemy na swoim, wówczas będzie już samodzielna:D

Słonko u nas świeci:)
A ja senna, głowa rozwala na maxa, do 3 oglądaliśmy z J film, pewnie stąd teraz ten ból głowy. Około wtorku ma @ byc, już trochę czuję jajniki i ból podbrzusza;)

co do mojej senności zastanawiam się czy to aby nie anemia? Miałam w ciąży a od porodu nie brałam już tabletek. Po 10ym zrobię sobie chyba badania krwi. Za dobrze to ja się nie odżywiam. Z zielonych rzeczy tylko szczypiorek lubię i ogórek:P

Ostatnia edycja:
no to ja wam teraz napisze cos na poprawe humoru.
wczoraj julka szalal sobie do 9 i pozniej M poszedl ją kapac.
poszlam z nim chwile sie z julka po wyglupialam jak sie kapala cos M mnie wkurzyl wiec wyszlam i trzasnelam drzwiami.
ja ogarnelam pokoj przygotowalam mleko itp...
slysze ze wychodza z lazienki ale cos nie moze m drzwi otworzyc.
wniosek: zatrzasnely sie!
walczylismy troche myslelismy ze uda sie otworzyc.
ale niesttey nie szlo..
M wyjal szybe z drzwi i podal mi przez nia julke zebym mogla ja wypielegnowac dac jesc i ona sobie poszla spac wtedy a my walczylismy z drzwiami dalej.
w koncu zadzwonilam po brata moze on wiecej poradzi niz ja czy M.
ale brat mowi ze niestty tam gdzie klamka sie popsulo! M pol drzwi srubokretem wydlubal by dobrac sie do tej wkladki. po godzinie otworzyly sie drzwi ale wkladka zepsuta i to najparwdopodobniej przez moje trzasneicie drzwiami.
drzwi z dziura weic mysle o kurde co teraz... przypom,nialo mi sie ze chwile wczesniej wynoszac szafke od tv z M dfo piwnicy bo przemeblowanie robilismy staly tam drzwi lazienkowe.
fakt ze nei nasze no ale co zrobic cos tzreba miec.
przyniosl M te drzwi z bartem i wstawili. z tym ze te drzwi rowniez wkladki niemialy ale nie mialy dziur i byly w stanie o niebo lepszym.
teraz pozostaje wkladke kupic i wstawic;p
a ja musze oduczyc sie trzaskac drzwiami;p

Daffi u nas było kiedyś podobnie, ale chyba gorzej bo przyszła znajoma rodziców i w kibelku się zatrzasnęła:P w identyczny sposób i też wyciągali szybkę z drzwi z wc:) Już znajoma miała tą dziurą po szybie wychodzic, ale drzwi się otwarły;D Jakimś cudem:P Hehe. Do dziś są 'obżarte':P Tata zapewne próbował je też jakimiś sprzętami otwierac.

Daffi Hehe, mieliście przeboje:-D
kaamaa Najważniejsze, że nawet jeśli (tfu, tfu) wyjdą 2 kreski, to nie będzie tragedii:tak:

To tylko ja płaciłam 300zł za 3D?! Zdzierstwo w tym "Big City":dry:
U nas ciężka noc, nie wiem, co się małej stało, ale od 1.30 ciągle musiałam do niej biegać:dry: O 6ej zrobiła sobie ostateczną pobudkę, ale byłam tak zmęczona, że P. do niej wygoniłam i jeszcze godzinkę pospałam. A mała dopiero o 12ej padła ze zmęczenia, oczywiście na brzuchu na podłodze:-D
P. poszedł na spacer, a ja piorę, odkurzam, myję łazienkę i wc, podłogi, jeszcze obiad będzie trzeba naszykować:dry:
Ale wieczorkiem mają wpaść znajomi, to trzeba trochę ogarnąć w mieszkaniu:-D

Dafii hahaha wariatka, a co by bylo gdybyscie Ty z M sie tam zatrzasnelia julka by spala :-D ;-) hehehehe

wtedy juz nie moglibymy patrzec na jak najmniejsze uszkodzenia drzwi i poprstu albo ja albo m potraktowalibysmy je z buta.
ale jakie to szczescie ze to sie zepsulo w takiej sytuacji a nie jak ja bym sama byla w domu z julka i kacprem!
do lazienki z tel nie chodze wiec nie mialabym jak zadzwonic do m nawet

reklama
Cześć dziewczyny;-)

Vegas skąd Ty masz to słonko u siebie?:-) u nas ponuro jak diabli:-( zrób badania,będziesz spokojniejsza i mniej się będziesz męczyć

Daffi niezła przygoda:-D dobrze ,że Julka była z Wami:-)

Kaamaa taka kołyska fajna rzecz, sami mamy taką tylko,ze drewnianą i troche inną niż są np. w necie,bo tam są przeważnie na kółkach,a my mamy na biegunach i większą,bo mniej więcej takich rozmiarów jak łóżeczko:-) i teraz się zastanawiam co z normalnym łóżeczkiem...:dry:

Eliza mnie też narobiłaś smaka na rybkę:tak: jesteś kolejną osobą, jaką spotykam, która podgrzewa rybę po grecku, u mnie w rodzinie zawsze na święta itd. jedliśmy na zimno z chlebem, dopiero u teściowej się nauczyłam na ciepło jeść:-)

Musiałam jeszcze dzisiaj "garować" w pracy od rana, potem byłam w sklepie po farby i tapetę z moim ślubnym,bo stwierdził,że odmaluje już pokój dla Jacentego :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry