• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja malego wlasnie polozylam ale pewnie troiche minie anim zasnie bo ostatnio to troche czasu mu zajmuje. Mnie dalej boli brzuch ale teraz gora wiec pewnie cos z trawieniem mam nie tak:/ no albo po jakims leku.

reklama
ciekawe o której Panience M zachce się spac hehe:) Ale mam nadzieję, że jak później ją położę to będzie do tej chocby 8 spała;D;D Zaraz z Małżem zrobimy sobie sandwiche:D mmm mniam:) a przed snem Małż zażyczył sobie masaż hehehe:D Ten to ma pragnienia:P

ciekawe o której Panience M zachce się spac hehe:) Ale mam nadzieję, że jak później ją położę to będzie do tej chocby 8 spała;D;D Zaraz z Małżem zrobimy sobie sandwiche:D mmm mniam:) a przed snem Małż zażyczył sobie masaż hehehe:D Ten to ma pragnienia:P

moj J zazyczyl sobie masazu erotycznego:-D hehe ten to ma marzenia:-D
ja jak klade alana pozniej to wcale pozniej nie wstaje:( wiec wole go wczesniej polozyc i miec dlzszy wieczor ale mam nadzieje ze u ciebie to wyjdzie:)

Lolkak to z winiary "pomysł na..." kroisz cyckę z kurczaka w paski i to taka panierka i sos jest do tego.

A krzesełko to nie wiem czy się podobało, bo nawet nie było kiedy rozpakować.

Julka non stop chciała braciszka niańczyć :-D czyt. robić cacy czyli walić z całej siły łapą w łeb :-D

:) No spory mam brzuszek ale co tam ;p

Z rana bardzo słabo czułam ruchy małego... Wystraszyłam się bardzo ale od 14 było lepiej... A miałam już do położnej dzwonić. Potem mnie jeden skurcz z bólem posadził na krześle w kuchni... Ale już ok. Mały się rusza i wypina. Nie tak jak zawsze ale jest ok

A obiad nam wyszedł bardzo dobry :) makaron do rosołu się nieco rozgotował ale smakował :)

cześć dziewczyny:-)

kaamaa fajnie,że wizyta się udała;-) mówisz,że mały Dominik drobniutki,ja mam takiego stracha że będe się bała brać naszego maluszka na ręce,żeby go nie uszkodzić:-D

kiniorek narobiłaś mi ochoty na rosołek;-) uwielbiam go:-)

Vegas fajnie,że Martynka taka ciekawa świata jest i lubi "czytać" ;-)

fikusek oby Ci się poprawiło;-)

no i niedziela się powoli kończy, wyleniuchowałam się za wszystkie czasy i już na zapas od razu też:-p teraz Miki poszedł z psem,a ja sobie zasiadłam do kompa;-)

Kaamaa a to sobie zrobię jak tafię na to w sklepie ;-) Ostatnio jadłam "Nuggetsy z ryby" Knorr'a. Mi smakowały:tak: A jaki rozmiar tych Happy 3d flexi nosi Julka? nr 4? Są dużo większe od pampersów? Bo ja mam parę sztuk 3 i Maja się w nich topi ;-)

Lolkak właśnie też chcę spróbować tych rybnych z knorra ale to w piątek.

Tak Julka nosi 4, powiem tak, pampersy r. 4+ ( do 20 kg) są na Nią za małe a w 4 z belli ma jeszcze rezerwę na tyłku, więc są sporo większe.
Z pampersa ostro przycinają, ogólnie są najmniejsze :dry:.

Trinaa zazdroszczę lego leniuchowania. Ja też tak chcę!

reklama
patrycja dużo zdrówka dla Kubusia :tak:
kaamaa Delikatną masz córkę :-D Ciekawe, czy doczekasz się zięcia przy takim jej podejściu do chłopców :-p
lolkak Moja to chyba wstawanie uzależnia od tego, o której robi się jasno. :dry: Najpierw były pobudki o 4.30, potem stopniowo doszło nawet do 8.30, a teraz ok.6-7. Dlatego boję się wydłużających się dni :-D
Moja mała sobie dziś ucięła wcześniej drzemki (zazwyczaj ma 2 półgodzinne ok.11 i 17)- jedną gdzieś o 9.30 a następną o 13.30. I poszła spać dopiero o 19.30. Nie dość, że cały dzień marudziła z powodu kataru i zębów, to pod wieczór jeszcze doszło do tego zmęczenie. Dobrze, że P. jest w domu, więc zabawialiśmy małą na zmianę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry