• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

moj J zazyczyl sobie masazu erotycznego:-D hehe ten to ma marzenia:-D
ja jak klade alana pozniej to wcale pozniej nie wstaje:( wiec wole go wczesniej polozyc i miec dlzszy wieczor ale mam nadzieje ze u ciebie to wyjdzie:)
u nas to czysty wyjątek bo Młoda na ogół ma 1 drzemkę w ciągu dnia, dziś wyjątkowo miała 2. Bo jak miała przed 11 tak spała niecałą godz i po 15 już była śpiąca i zmierzła na maxa. To pospała do 17 i dalej buszuje choc oczka już maławe:) Więc skoro już dziś taki wyjątek, że później idzie spac bo miała 2 drzemki to może dłużej pośpi? kto wie;) pomarzyc można:P

Kaamaa no właśnie mnie to dziwiło bo Martynka używa pamków nr 3 a z Pampers już 4 by musiała miec jako jedyna firma:)

Ostatnia edycja:
reklama
Trinaa już widzę że będzie dominować, a jeśli jej się zmieni to i tak ją tego nauczę :-D a co ma się dawać facetom :-D

Kinia od kilku uwag jeszcze nikt nie umarł :-D ja też miałam "kilka" -dziesiąt :-D

Konniczynka bodyguarda nie potrzebuję, sama trenowałam boks przez dwa lata :cool2:

Trinaa już widzę że będzie dominować, a jeśli jej się zmieni to i tak ją tego nauczę :-D a co ma się dawać facetom :-D

Kinia od kilku uwag jeszcze nikt nie umarł :-D ja też miałam "kilka" -dziesiąt :-D

Konniczynka bodyguarda nie potrzebuję, sama trenowałam boks przez dwa lata :cool2:

No ja miałam jedną chyba ;D Że koleżance nie chciałam miejsca ustąpić w ławce ;]

No Koniczynka to w lecie to pewnie znowu pobudka o 5 :laugh2: Idę we wtorek na szczepienie to się zapytam czy te częste wstawanie to może efekt niedojadania? Nie wiem jak wytłumaczyć to wstawanie o 5 i darcie się. Nie wiem czy to głód, ból brzucha czy co. :dry: Ostatnie 2 dni to jeszcze zwalę na brzuch, bo kupy do tej pory brak,ale wcześniej też się darła:dry:

Vegas ja też marzę o tym by baby później wstawało i na razie nic z tego nie wychodzi :-D
Kaamaa na boks :-D Bardzo damski sport:-) No właśnie tak mi się wydawało,że Happy są jakieś większe ;-) W tych 3 to zmieściłaby się Majax2 ;-) :-D Ale w szpitalu miałam te NewBorn'y z Happy,bo były z otworek na pępek i nie odstawały jakoś rozmiarowo od pampersów :-D

Nie było mnie ale juz jestem

W piątek z M byliśmy cały dzien na szkoleniu w Sheratonie:)
pozniej pojechaliśmy sobie na prolog do Ergo Areny w Gdansku , zobaczyc jak chłopaki jezdzą.

Zuzka nadal meczy się z katarem,ale na szczescie nie przeszkadza jej w to w spaniu.

I postanowilismy z M ze wracamy na rajdy. Będę pilotem mojego M:)

Do nadrobienia jakies 40 stron . O matulu kiedy ja to przeczytam????

Ide do M ,a jutro juz wracam do Was:)))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry