• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wy tak piszecie co Wasze dzieci jedzą a czergo nie. Moje to tylko serki różnego rodzaju, jogurty, mięsko to tylko w schabowym lub w mielonym. Justynka marchewki nienawidzi. zupyz marchewką nie je. Mareczek nie lubi mięska takiego gotowanego. oboje nie klubia kaszy ani innych mlecznych zup. naqjlepiej im idzie jedzenie rosołki, pomidorówki i barszczyku czerwonego z ziemniaczkami. spaghetti i pizzą tez nie pogardzą.
Patrycja9009 Zdrówka dla Kubusia. I jak, apap pomógł? ja też czesto isę męcze z bólem łowy. a moż emasz migrenę czy cuś?
Eliza :-) ale Mikus ma duże oczy:-D
Trinaa zdrówka.
Ixi nie masz co patrzec co w internwecioe pisza. każde dizecko ma własny tor rozwoju. nie masz czym się martwić.
cherie Przystojniak z Danielka.
Daffi Przezywasz jak ja ciążę mojej siostryy ciotecznej.
czekam,y na wieści.
a mnie własnie popieściło w brzuchu jakby dziecko się oprzekręcało.

reklama
Bratowa jest w ciazy:D 4 tydzien :D

dokladniej wiem ze wg wyliczen jest 6 tydzien a wg wielkosci pecherzyka 4tydzien. na nastepnej wizycie bedzie juz w stanie wyliczyc dokladniej no i teraz jeszcze daty porodu nie zna dopiero na nastepnej wizycie.

Ostatnia edycja:
Ja wyszłam niby tylko po Ninę do przedszkola a skończyło się na tym że jeszcze Nina na kulki poszła a my z mamą po samochód pojechałyśmy pojeździłam trochę żeby go rozgrzać i wieczorem taki ziomek ma nam filtr paliwa wymienić jeszcze i powinno być już cacy ...no oby :dry: a teraz obiadek robię :-p pulpeciki zapiekane w sosie śmietankowo pomidorowym :-D :-p

A K to chyba zabiję dzisiaj dosłownie co 10 minut dzwoni :no: dzisiaj już chyba z 30 razy z nim gadałam szlak mnie trafi jak zadzwoni jeszcze raz :no: opierdzieliłam go to może się zamknie w końcu :-p

KONICZYNKA - jak ona chora powinnaś z nią na takie 10 minutowe spacerki pochodzić szczególnie jak jest tak pięknie jak dzisiaj nie ma nic lepszego jak mróz bez wiatru :-)

MALWINA - dzieci najlepiej się bawią najprostszymi rzeczami :-D :-)

CHERIE - siwe ? to ile ty masz lat ? ... ja w tym miesiącu już 4 raz kolor zmieniłam bo nie mogłam dobrać odpowiedniego ale chyba w końcu się udało :-) a synuś super w nowej fryzurce wygląda :-)

IXI - śliczny brzuszek miałaś bardzo zgrabny :-p

VEGAS - ;-) mojej mamie też się nie podoba właśnie to że są te pasemka :-p mi pewnie niedługo też się znudzi :-p

VIKAMCIA - co za lekarz :sorry:

DAFFI - no to gratki dla bratowej :-p

EWI - moja też jogurty wcina jak szalona :-p

aaa przylazłam do domu i nie mogłam przekupiłam młodego lizakiem żeby mi w klawiature nie walił i na chwile weszłam

daffi gratuluje:-)
ixi:-D a to wesoło byś miała

Vegas 4 porcje? :szok: gdzie ona tyle zmieściła? :-p taka chudzina :-p:-p
hehe no wczoraj miała mega apetyt, ale dziś dla odmiany słabawo je. Za to na widok paluszków czy wafelek się trzęsie:P ale nie dostanie bo zupy to tylko zjadła z 4 łyżeczki a na śniadanie trochę bułki z serkiem topionym i pół jajecznicy z 1 jaja.

reklama
hehe no wczoraj miała mega apetyt, ale dziś dla odmiany słabawo je. Za to na widok paluszków czy wafelek się trzęsie:P ale nie dostanie bo zupy to tylko zjadła z 4 łyżeczki a na śniadanie trochę bułki z serkiem topionym i pół jajecznicy z 1 jaja.

moj o dziwo nie ma dzis tez apetytu...obiadu nie chcial w ogole tknac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry