• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Konniczynka :-D:-D nie mogę z tą peruką :-D padłam :rofl2:

Ja to mam ochotę na dunga dunga, a ten idiota zamiast mnie zabawiać to chrapie tak że własnych myśli nie słyszę :dry:
u nas na odwrót najczęściej bo np jak oglądamy film to ja szybko zasypiam a ten ogląda, ale jeżeli wcześniej przed zaśnięciem seksiku nie było to skubany budzi mnie potem na to co uwielbia;>

reklama
dziewczynki mm pytanie , znacie dobry program do przyracania usuniętych zdjęć z karty pamięci??
kurde kiedyś miałam fajny , ale nie na tym kompie a nie pamietam nazwy , a teraz uzunęłam przypadkowo zdjęcia Vi i nie mogę znaleźć fajnego programu..

a przy okazji zjadłam ostrą zupkę chińską i mi już lepiej.. ufff

Hej dziewczyny ma do was małe pytanie.
Bo od jakiś 5 godzin mam tak, że co jakiś czas czuję się tak jak bym miała dostać właśnie okresu tylko że jak idę do kibelka to się okazuje, że to tylko śluz i troszeczkę krwi.. Nigdy tak nie miałam a na dziś albo jutro mi wypada @ i przed nią zawsze mnie strasznie brzuch bolał a teraz nic.. Nie chcę się za bardzo nakręcać, że to dzidziuś ale mam taką nadzieję.
jeżeli jest krew to są to zapewne początki @, niestety..:(

ViKamcia
ja nigdy na kalorie nie patrzałam i mam nadzieję, że nie ulegnie to zmianie:):P

Też tak myślę, ale nigdy tak nie miałam zawsze jak tak miałam za pierwszym razem ten śluz z krwią to za jakieś 10 min leciałam do kibelka bo ciekło ze mnie jak nie wiadomo co. No ale zobaczymy co z tego będzie jutro ;-). A teraz uciekam bo coś mnie głowa boli i mdli mnie :dry:.

Dobranoc :-)
Kochana ja jak się starałam o dziecko to co miesiąc 'byłam w ciąży', więc wiem co czujesz.. ale wtedy koleżanki sprowadzały mnie na ziemię jeżeli moje 'objawy' były wyimaginowane. Jeżeli masz dziś dzień terminu @ i masz krew to na 100% to okres, ale nie od razu zalewa się krwią, u mnie w pierwszy dzień jest słabo, w następny więcej.

hehen Vegas to tak jak ja:-D

jeszcze własnie dzisiaj z mama na skype się smiałyśmy ze ja pije już 11 lat gorzką herbatę ale do tego zjadam pół blachy ciasta:-D albo paczkę cukierków:-p
bo coś o cukrzycy rozmawiałyśmy

reklama
hehen Vegas to tak jak ja:-D

jeszcze własnie dzisiaj z mama na skype się smiałyśmy ze ja pije już 11 lat gorzką herbatę ale do tego zjadam pół blachy ciasta:-D albo paczkę cukierków:-p
bo coś o cukrzycy rozmawiałyśmy
moi rodzice mają cukrzycę. Ja na szczęście nie i się aż bardzo dziwię bo ile ja już lat piję Colę nałogowo to szok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry