konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Planuję spróbować najpierw bez rejestracji zapytać lekarza, czy wystawi takie zaświadczenie, tylko ciekawe, czy ktoś mnie bez kolejki wpuści do gabinetu 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Daniel ostatnio dorwał butelkę po winie i chciał się napić 

Planuję spróbować najpierw bez rejestracji zapytać lekarza, czy wystawi takie zaświadczenie, tylko ciekawe, czy ktoś mnie bez kolejki wpuści do gabinetu![]()
lolkak każdy dzień i skurcz i ból to nadzieja ;] szkoda że już opadam z sił i najchętniej bym się walnęła do łóżka i nie wychodziła... Chociaż nawet nie śpię z tego że mnie bolą te porypane pachwiny ;/
Jak się uda to z K pojedziemy na zakupy do marketu albo pochodzimy u mnie po sklepach za czymś dla niego w weekend.

już niedługo ;-) ty się kochana ciesz, że w ogóle masz możliwość ruszania się. ja prawie całą ciążę spędziłam w łóżku, kilka pobytów w szpitalu a przed porodem mnie też tam zamknęli... i leżałam 1,5 tygodnia aż zadecydowali o cesarce, bo Danielkowi tętno skakało. i wyciągnęli go w 39 tc.
cherie Połowa twoich włosów to 2 razy tyle, co ja mam na głowie
fikusek U nas też tak robią, ale czasem się trafi na takie osoby, co chcą cię prawie zlinczować za coś takiego
kiniorek Głowa do góry, już naprawdę niedługo![]()
no ale coś za coś - co z tego że gęste jak siwe... doprowadza mnie to do szału.