reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie ja na chwile w przelocie bo młody sie za mną usypia a musze siedziec do niego tyłem bo inaczej nie zasnie:/

Dzien teściowej? Pierwsze słysze:-p ale ja nie mam tesciowej (oficjalnie)to nie mam problemu:-D ale tak czy tak bym nie złozyła

A co do sal zabaw ja mam jedną na osiedlu cał 100 m od bloku:-p i planujemy na dzien dziecka małego zabrać tzn nie stricte w ten sam dzien bo oblezenie bedzie no ale w tym okresie:-)

ooo młody usnął ide sprzatac w łazience, potem mi nasz pokój i małego został poodkurzać wszystko i zmyc podłogi. Kurde jeszcze musze poprasowac rzeczy na wieczór:/ Ja jak cos odezwe sie jeszcze do 16 bo potem to brak szans na razie zmykam

daffi widać ze Julka miała niezła zabawe:-) a widziałam zdjecia na nk i akurat pierwsze Kacperka to tak patrze i sobie mysle co sie Julce stało ze taka nie podobna do siebie:-D patrze nizej a to Kacperek:-D

reklama
Vegas moja prababcia ma 91 lat i też pamięta daty urodziń swoich dzieci, wnuków, prawnuków i teraz Zuzi-prawnuczki :tak:

Daffi napprawde?? :dry: to taki wielki problem zapamiętać?

my mamy w Pszczynie Nibylandię, też takie coś jak Julcia od Daffi była, ale na razie myślę, że Martynka za mała. Choc mogę się mylic hehe. Ale ja mam na razie lepszy pomysł i darmowy. Mamy taką ciufę i masę piłeczek identycznych jak te z Nibylandii i jej napompujemy ciufiasty basen i wrzucimy piłki, zobaczymy reakcję:) Kiedyś to była wielka atrakcja dla bratanków, ale już za starzy na to, więc będzie test na Martynkę:D

Vegas moja prababcia ma 91 lat i też pamięta daty urodziń swoich dzieci, wnuków, prawnuków i teraz Zuzi-prawnuczki :tak:

Daffi napprawde?? :dry: to taki wielki problem zapamiętać?

now alsnie nie wiem zwlaszca ze ona tyle nr zna na pamiec dat urodzenia a Julki nie... bylam w szoku... wyliczala nam pita i wpisala dane tylko te co wiedziala a kazala mi erszte uzupelnic bo nie wiedziala wsyztskiego. brak slow.

Umi hehe sie Julka na blond farbneła i obciela;p;p;p;p

Vegas czemu za mala? przeciez nasze dzieci bawic sie potrafia.. chodzic tez tylko pinowac trzeba to wsyztsko... bo starsze dzieci to biegaja sobie same:) warto sprobowac:)

Ostatnia edycja:
Oo dzis dzien tesciowej? Hmmm gdybym miala na koncie to bym napisala eska a tak to nie napisze:-p
Moja tesciowa zna raczej daty urodzin dzieciaków:-) i nie narzekam na nią, wspiera, pomaga;-) hehe

ale sie dennie czuje...:sorry2:

Vegas dzis u Gesslerowej jest Pszczyna :-)
i zdrówka życze!!! :*

Eliza wiem, już ponad tydzień o tym trąbię, że Pszczyna w Gesslerce dziś:D

Daffi za mała, nie za mała, w sumie nie o wiek chodzi. Tylko czy będzie chciała tam się bawic:-) wypróbuję na razie u nas w ciufie. Zwłaszcza, że i tak chora jestem a po drugie drogo to tam wychodzi w Nibylandii a na razie nie mogę sobie pozwolic na takie bajery nadprogramowe.

mi zostało kurze zetrzec. I chyba sobie nogi wydepiluję:D

Ostatnia edycja:
No dziś w miarę naskrobałyście laseczki to mi się podoba tak w sam raz.
Z wrócił od mamusi i teraz drzemię z synusiem a ja po obiadku muszę pozmywać,dzis nigdzie nie byłam bo Z jak wracał to zakupy zrobił a u nas pogoda taka sobie.
Bardzo lubię kuchenne rewolucje więc dzis popatrzę,co do tych palców zabaw to u nas jest kilka i też planujemy wypad do takiego figloraju a co niech młody poszaleje.
Moja teściowa niby nie jest najgorsza ale swoje minusy ma!

A która niedaleko mnie mieszka? chyba żadna?

Moja tesciowa tez napewno zna daty urodzin swoich wnuków. Ma ich dwoje a trzecie w drodze

Anetka i vegas zdrówka kobitki

A ja chyba tez napisze ska tesciowej:-)

Juz się uporałam z jabłecznikiem , piecze się, ciekawe czy zakalec nie wyjdzie hehe

Konstrukcja zabawowa przeznaczona jest dla dzieci powyżej 2 roku życia. Młodsze dzieci przebywają pod wyłączną opieką rodziców i pod ich stałym nadzorem.

To jest jeden z punktów regulaminu sali zabaw w mysiadle..... nie wiem czy to dobrze rozumiem... jezeli gabi ma mniej niz 2 latka to znaczy ze ja musze byc przy niej cały czas jak sie bawi tak???? troche tepa jestem...

http://www.pufa-piaseczno.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=98&Itemid=133

To jest cos takiego...

Ostatnia edycja:
reklama
Konstrukcja zabawowa przeznaczona jest dla dzieci powyżej 2 roku życia. Młodsze dzieci przebywają pod wyłączną opieką rodziców i pod ich stałym nadzorem.

To jest jeden z punktów regulaminu sali zabaw w mysiadle..... nie wiem czy to dobrze rozumiem... jezeli gabi ma mniej niz 2 latka to znaczy ze ja musze byc przy niej cały czas jak sie bawi tak???? troche tepa jestem...

tak musisz z nia na sali byc i pilnowac jej...

Do góry