umi2
Fanka BB :)
Witajcie ja na chwile w przelocie bo młody sie za mną usypia a musze siedziec do niego tyłem bo inaczej nie zasnie:/
Dzien teściowej? Pierwsze słysze
ale ja nie mam tesciowej (oficjalnie)to nie mam problemu
ale tak czy tak bym nie złozyła
A co do sal zabaw ja mam jedną na osiedlu cał 100 m od bloku
i planujemy na dzien dziecka małego zabrać tzn nie stricte w ten sam dzien bo oblezenie bedzie no ale w tym okresie:-)
ooo młody usnął ide sprzatac w łazience, potem mi nasz pokój i małego został poodkurzać wszystko i zmyc podłogi. Kurde jeszcze musze poprasowac rzeczy na wieczór:/ Ja jak cos odezwe sie jeszcze do 16 bo potem to brak szans na razie zmykam
daffi widać ze Julka miała niezła zabawe:-) a widziałam zdjecia na nk i akurat pierwsze Kacperka to tak patrze i sobie mysle co sie Julce stało ze taka nie podobna do siebie
patrze nizej a to Kacperek
Dzien teściowej? Pierwsze słysze

A co do sal zabaw ja mam jedną na osiedlu cał 100 m od bloku

ooo młody usnął ide sprzatac w łazience, potem mi nasz pokój i małego został poodkurzać wszystko i zmyc podłogi. Kurde jeszcze musze poprasowac rzeczy na wieczór:/ Ja jak cos odezwe sie jeszcze do 16 bo potem to brak szans na razie zmykam
daffi widać ze Julka miała niezła zabawe:-) a widziałam zdjecia na nk i akurat pierwsze Kacperka to tak patrze i sobie mysle co sie Julce stało ze taka nie podobna do siebie