Daffi wlasnie ta widzialam ale nie wiem czy do moego by pasowala,moze napisze do nich to odpowiedza:-)
Kama o zero nic nie mowili
Anetka z 2 na 3![]()
a jakie masz rury? zrob mi zdjecie z bliska wozka od miejsca gdzie skalda sie wozek to ci powiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daffi wlasnie ta widzialam ale nie wiem czy do moego by pasowala,moze napisze do nich to odpowiedza:-)
Kama o zero nic nie mowili
Anetka z 2 na 3![]()
a jakie masz rury? zrob mi zdjecie z bliska wozka od miejsca gdzie skalda sie wozek to ci powiem![]()
nie, lepiej nievegas powinnas sobie ustawic suwaczek ile juz nie pijesz coli![]()
to jutro bo wozej jest w garazu,ale mam zrobic zdiecie tych rur ale zeby wozek nie zlozony byl???
rozlozony i zrob zdjecie na wprost wozkowi... mas zpo bokach na rurach te plastiki od skaldania wozka?
ujmij je tak by byly na srodku zdjecia.. ja sobie obczaje to ci pwoiem.
i zmierz jak masz centymetr obwod rurki sprzodu gdzie mocowana bedzie tacka

normalnie porazka...
ale w sumie dobrze, przynajmniej wiem ze jak czas zmienia to bedzie wczesnie chodzic spac, tz tak normalnie
za to hania to chyba bedzie chodzic spac kolo 22 teraz:// ehhhno mam te plastiki i im mam zrobic z boku fote??