fikusek1988
Mama Alanka:)
dru to zaszlas w ciaze w tym samy wieku co ja
Juz taa mloda nie jestes

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dru-witam
podczytuje was,ale jakoś nie mogę wbić się w temattoż to do mnie nie podobne
..

no nie podobne 

Fikusek pogoda jak pogoda ale R był przez ostatnie kilka dni chory... w sumie nadal jest ale teraz jemu przechodzi a Kube bierze... biedak ledwo oddycha... nosek ma zapchany.![]()
w tym starszym modelu tak ale niedawno wyszedł quinny zapp xtra który już ma rozkładane oparcie do poziomu ;-)
i po co mi mówiłaś, teraz będę żałować
nie no, żartuję, xgo się sprawuje świetnie, dziś była pierwsza próba, co prawda tylko chwileczkę ale dał radę nawet na piachu :-)kama łeee jeszcze krócej? Krócej się chyba już nie da![]()
zgadzam sięno, ja mówię do J, że krócej z soboty na niedzielę śpimy a on do mnie ''no chyba Ty'' i parsknął śmiechem. I fakt, przecież on śpi do południa w niedzielę;/ Zresztą zawsze jak może to śpi do późna. Jak ma na 14 do pracy to się budzi nawet i o 13![]()
na ogół wstajemy razem.Witam wszystkie Mamyjakiś czas temu dowiedziałam się, że będę mamuśka
nie ukrywam swojej ogromnej radości ponieważ zawsze chciałam być młodą mama
niestety nie wszyscy podzielają mój entuzjazm, tym samym postanowiłam założyć sobie konto. Na razie jestem pełna nadziei i optymizmu i zastanawiam się kiedy ochłonę... aczkolwiek mam nadzieję, że jeśli kiedyś będę miała problem to pomożecie mi
Pozdrawiam.