reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Matko dziewczyny o czym wy rozmawiacie:-D:-D:-D
Asiowo to dobrze , ze mala tak trzyma glowke - widac jest silna dziewczynka.. Moja Lena to miala lenia:-p:-pza chiny nie chciaal trzymac glowki.. chwila i ryk byl.. zreszta pokaze wam fotke;-)
ale tak jak poisze Polna ten rok minie Ci szybciutko, bo bedziesz czekala na pierwsze samodzielne siedzenie, pierwsze slowa, pierwsze kroki..a My teraz czekamy na fajniesze slowa, wyrazy i to sikanie do nicnika - dosc pampersow - ilez mozna:-):-)Moja siostra osotatnio moiwla, ze tak szybko przebieram lene, ze ona nie nadarz z ptrzeniamie - lata wprawy;-);-);-)
Moj Lena leń miala tu 2,5 miesiaca a ta glowa nie chciala cos do gory isc:-p

Załączniki

• bb.JPG
    bb.JPG
    75,6 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Witam Was!
Mareczek strasznie marudny po wczorajszej przygodzie. Wystarczy lekkie tupnięcie i już płacze, taki jest wustraszony.
Wy tu piszecie o podnoszeniu główki, a co ja mam powiedzieć, jak Mareczek już potrafi się przekręcać z brzuszka na plecki:-D
Śmiesznie to wygląda... Szkoda bo mam nawet nagrany filmik...

Witam Was!
Mareczek strasznie marudny po wczorajszej przygodzie. Wystarczy lekkie tupnięcie i już płacze, taki jest wustraszony.
Wy tu piszecie o podnoszeniu główki, a co ja mam powiedzieć, jak Mareczek już potrafi się przekręcać z brzuszka na plecki:-D
Śmiesznie to wygląda... Szkoda bo mam nawet nagrany filmik...

ojj... juz sie nie umiem doczekac jak mała bedzie siadać, chodzic, itd... :-p
a przekrecac... mała zaczyna powoli... wiec daje jej góra 3 dni:-p:-)

a te konto... mi ten pomysł tez sie spodobał... przez te lata spora sumka sie uzbiera... :-) i na pewno małej sie przyda na start:tak: jedyny pomył tesciowej który mi sie podoba... bo poza tym jest strasznie... :(

Asiowo dlaczego strasznie? Nie układa ci sie z tesciami??

Ewi nio to super jak malutki juz sie umie przekrecic:tak:

tesciowa nas bardzo wkurza... pisałam przed porodem, ze ona mnie przeraza... i niestety moje przypuszczenia sie spradzaja... opowiem wiecej wieczorem jak wrócimy o ile mała mi da:-p

witam. ja wlasnie wrocilam z laborarorium, robilam morfologie i glukoze na czczo, myslalam ze sie zrzygam jak musialam to pić...ble....i o 14 musze jechac odebrac wyniki, a potem o 19 znowu, na wizyte do ginekologa. trzy razy w tym samym miejscu-masakra. ale wole jezdzic niz spedzic tam caly dzien i nie miec co robic.!!!

Oleńka no glukoza nie byla zbyt sympatycznym badaniem ale da sie przezyc:-)
Ludzie ale teraz wojowalam z Lena - nie chciala zasnac - wrr czasem nie mam sil do niej:-(serio musze wyjsc do drugiego pokoju uspokoic sie i potem moge dalej.. a tak.. wrr a do tego masz jeszcze @ :wściekła/y:i jestem zla jak osa:angry:

reklama
Olenka jak ja sobie przypomne glukoze to juz mam odruch wymiotny...:/ tragiczne to badanie

basia w sumie czlowiek jest tylko czlowiekiem:) a co do @ to ja juz zapomniałam jakie to jest uczucie miec @:) hehe

Wlansie skonczyłam masaz sutków(czytałam ze to tez jest dobre) i chodzenie po całym domu. Teraz sie do tesciów wybieram, a po drodze do sklepu na lodzika:):)
miłego popludnia:* buśka

EDIT:
Basiu sliczne zdjecie Lenki:):)

Do góry