reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana no chyba nie... Juz nie mam siły no .:-( nogi mam tak popuchnięte ze cięzko mi jest chodzić :-(
W poniedziałek mam wizyte moze czegoś się dowiem :-)

reklama
mlodamamusia fajny suwaczek :) juz 1 dzien po porodzie:-D Rafał wychodz ciotka do Ciebie mowi....!!!;-);p
Lana juz zmienilam dziekuje;*
niunia ja tez mialam plamienia ale to normalne bo sie szyjka rozwiera a mi przy oazji czop odchodzil,wiec tak jak lana mysle ze nie powinnas nie potrzebnie straszyc siebie i dziewczyn:)

moje dziecko spi od 10...normalnie szok!! jak mamy gdzies jechac to zawsze tak jest...:) a i niestety samochodu nie sprzedalismy :(

MŁODA Pamiętaj że termin jest tylko orientacyjny i to że jesteś już po 40tyg nie znaczy nic złego. Ja też urodziłam 7dni po terminie i miałam czyściutkie wody. Jak mi tylko lekarz wyliczył termin to wiedziałam że będzie inny.

Lana jak Ty to mądrze ujęłaś :*

Młoda a jaki masz termin z USG pomiędzy 11 a 14tc?

Nie rozumiem dlaczego lekarze w Polsce tak zwlekają z wywołaniem? dopiero tydzień po terminie idzie się do szpitala, i leżysz jak dureń dopóki się Tobą nie zainreresują :dry:

Jak oglądam na MTV "Licealne Ciąze" to u nich już 3,4 dni po teminie na wywołanie kładą a czasami nawet dzień po, bo przecież i tak czy siak dzieciak donoszony więc po co przeciągać na siłę?

KAMA chodzi o KASE!!! Wszędzie tylko kasa,kasa,kasa. Na wywołanie muszą więcej kasy włoży, a i jak położą na kilka dni niby obserwacja a nie wywołują to jeszcze zarabiają!!! Wiem to jest okropne, ale niestety nic na to nie poradzimy...

MŁODA to jak byś sie trzymała (czego z całego serca ci NIE życze) to byś w urodziny mojego M urodziła. Zawswze bym pamiętała date urodzin twojego Rafałka. No ale oczywiście będe trzyma kciuki żebyś tyle nie przenosiła bo te oczekiwanie jest najgorsze. Poza tym to tak trochę duża różnica. A ile według ostatniego USG mały ważył? Masz robione KTG?

reklama
Klaudix no ja tez juz o tym marze . Normalnie ciężko mi juz no :-(
Ile można ;-):-)

Kasia pod koniec marca 2400g . I nie mam robione KTG.

Do góry