niuniaaa19
Fanka BB :)
eh jakies mnie bole w plecach lapia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja to jeszcze choruję na jedną rzecz i tęsknie za tym bardziej chyba niż za jensami... Szpilki.... Ja nawet koło sklepów obuwniczych nie mogę przejśc... Masakra... Największy ból....
Chyba jakieś przywiązanie... W sumie gdzie my nim nie byliśmy itd... na pewno się sprawdził... Nie wiem nie potrafię się wytłumaczyc

Z drugiej strony wiesz włożyliśmy kasę to stwierdziliśmy, że musi nam jeszcze posłużyc

;-);-) oh kurcze

Nie dośc, że nie miałam niczego na płaskiej podeszwie to jeszcze musiałam się nauczyc chodzic... A uwierz mi chodziłam na początku jak kaczka w płaskich butach, aż sama z siebie się śmiałam...

Sama nie nadążam
;-)
Może w następnym tygodniu będziemy już spokojnie chodzic w tym czym chcemy:-)