Kamiśka :)
Fanka BB :)
Umi jak miałam zapalenie dróg moczowych to właśnie urinal brałam, od czasu do czasu miewam bóle to 2-3 tabletki i po sprawie.
Ładnie Cię T załatwił.....
Ładnie Cię T załatwił.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
bo koło 3 w nocy obudziłam sie dygocząc prawie:/. To kupie sobie, niby furagin mi pomaga ale zeby przestała bolec ta nerka z tyłu to musiałam ibuprom wziac. Mam niby pełno tabletek małego na drogi moczowe i na nerki ale ciort wie czy to by i pomogło. A jak sie bedzie nasilac to jutro mam z małym wizyte to sie zapytam lekarki
(masowałam te brodawki wczoraj, może coś dało)
iii chyba zaraz się troszkę pomasuję, hihihi 

kolatanie mialam pare razy, ale wiem ze to przez ciaze, wiec nawet nie mowilam lekarzowi. teraz jakos tak lepiej mi sie spi, ale dalej mam problem z zasnieciem. ciagle jest mi duszno