reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ulala Młoda to czekaj i życzę żeby deszcz spadł:-)
U nas dzisiaj chyba się nic nie zapowiada... Ale cały czas plamię, więc nie wiem czy to ten czop czy jednak coś innego...:-/

reklama
dziewczyny czy ja moge o cos zapytac?? tylko to takie glupie bedzie pytanie ale nie ktore z was byly juz w ciazy a to moj pierwsza ciaza i moze odpowiedziecie na to pytanie

klaudix jak jest takie brunatne plamienie to raczej jest to czop z krwią bo przy odejściu czopa możliwe jest krwawienie ;-)

pytaj po to tu jesteśmy żeby się wspierać ;-)

ok wiec zadam te moje durne pytanie..
bo ze mnie schodzi codziennie (na podpasce mam codziennie) taka biala wydzielina i jej strasznie duzo na te podpasce jest i chcialam zapytac czy to normalne czy lepiej jak bym powiedziala jutro o tym lekarzowi bo nie chce sie wyglupic .przepraszam ze zadaje wam takie pytania..

Wiem , wiem, że to może byc to... Mi już jakieś dwa tyg temu w sumie odszedł czop ale nie był z krwią... (rozmawiałam z lekarzem wtedy na ten temat) A właśnie rano wstałam i zobaczyłam, brunatną wydzielinę... Może maluszek pomalutku decyduje się wychodzic:p

Młoda poczekaj może zaraz znowu się słonko cofnie z chmurki:-D
Powiedz mi Kochana w jakim Wodzisławiu(woj. śląskie czy świętokrzyskie) mieszkasz zaraz Ci sprawdzę, mam sprawdzoną stronę co do pogody:)

Niunia wydzielina jest czymś normalnym w ciąży... I jest jej więcej... To ze względu, że chroni maluszka... A ginowi możesz śmiało powiedziec o tym...zawsze lepiej się zapytac (czasami można miec jakąś infekcję) mnie to sam się nawet pytał jak to właśnie z wydzieliną u mnie wygląda... Jeśli wyniki masz dobre to nie masz się czym martwic...

Ostatnia edycja:
słuchaj ja miałam coś podobnego ale nie wiem czy to to samo bo mi pod koniec ciąży wdało się zapalenie pęcherza moczowego i miałam coś takiego ale czy to to samo to nie wiem. Więc może lepiej powiedz. Może któraś z mam ci coś innego powie bo ja ogólnie nie wiem co to może być :zawstydzona/y:

reklama
Do góry