Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ta jego głupia żona (mamusia wielce) coś tam sie darła że po jej trupie (już do grobu się pakuje no i bardzo dobrze niech smaży sie w piekle) a jak poprosiłam ją do telefonu to nie była taka odważna .. martwie się tylko o młodą musi tam z nimi siedzieć ... byłam dziś u prawnika .. nic sie konkretnie nie dowiedziałam tylko że średnie szanse ale są ..(skasował 90 zł.a kolejna wizyta w Piątek
) no nic ... mam problem bo nie mam męża ... a właśnie się pokłóciłam z narzeczonym bo on nie pochwala tego pomysłu ... twierdzi że trójka dzieci na utrzymaniu to nie na jego zarobki (planujemy drugie dziecko) ja policzyłam wszystko i jeśli zaciśniemy pasa to damy radę ale on twierdzi że nic nam nie zostanie na wyjścia itp.. powiedział że jeśli weźmiemy Ewelinkę to o drugim dziecku będziemy musieli zapomnieć :-( a ja bardzo chcę drugie maleństwo ... to nie na moje nerwy..
cuuuuuuuuuuuudoooooo!!!!!!!! :-)niunia oby to nic powaznego.
a ja siedze i morduje sie z pozwem do sądu i kurcze mózg mi się juz od tego zlasował!
na dokladke Rafałek;p
Zobacz załącznik 361089