reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam a ten dzien sie zapowiada popsul mi sie tel masakra,mala jeszze spi ale strasznie sie dzisiaj krecila moj M poszedł do pracy a ja czekam na mame i do lekarza jedziemy z mala pozniej napisze co powiedzial a ten dzien sie zapowiada popsul mi sie tel masakra
MALWINA gratulacje dla malej

Ostatnia edycja:
reklama
Liza Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!! Zdrówka, szczęścia i radości, kasy też się trochę przyda :tak::-D:-)

Elwirka Powodzenia u lekarza. Ja na mój telefon popsuty już trzeci tydzień czekam;-)
Malwina Masz powody do dumy, gratulacje:tak: U nas słodko się słucha mały mówi pupa i kupka:-D kuwa - na szczęście zapomniał jak się mówi:-D
Maagda Współczuję sytuacji w domu... Najlepiej zrobiłabyś chyba gdybyś się wyprowadziła z córeczką, szkoda jej psuć dzieciństwa:-(
Justyna Julka kombinatorka :)

Wczoraj fajny dzień, Malutki pospał do 9tej, nie spał w dzień, ale do samej kąpieli miał doskonały humor:-) Zrobiliśmy wczoraj sobie przemeblowanie i w końcu mamy normalne dojście do balkonu, bo tak to zawsze coś trzeba było odsuwać. Mam tylko gorsze dojście do dużej szafy, ale tam i tak tylko prawie same wojskowe galowe mundury, buty i płaszcze, więc nie zaglądam tam zbyt często:tak: Po wszystkim obowiązkowy spacerek na wymęczenie jeszcze naszego urwisa i tym sposobem lekko po 19 już spał, pobudka po szóstej, ale ja tez sie wyspałam, więc ok. Reszta wieczoru z M na balkonie, sobie gadaliśmy, jeszcze jakiś film na kompie i spać:-)
Zobaczymy co dzis nam przyniesie dzień, mam nadzieje, że M uda się złożyć wniosek o urlop, ale szczerze wątpie.

Hej
Dzieki za życzenia Kochane:*

My wczoraj po poludniu mielismy gosci tz tesciowie przyjechali na urodzinki malego, i moi rodze przyszli, ale ze u nas ciezko z kasą:sad: ja zrobilam jedno ciasto tylko, a tak to tesciowa zrobila dwa ciasta, torta(był pysznyyyy)....a moja matka nawet mi nic nie pomogla zreszta jak zawsze, trudno.. ehhh, bylo tylko ciasto i kawa, herbata
Jedyne co mnie cieszy to to ze atmosfera byla ok, i moi rodzice z tesciami normalnie gadali a tego sie balam najbardziej... :tak:
Wstawie wam solenizanta;-)

i ja z chlopakami ;) zdjecia reobila Hania:D

Ostatnia edycja:
Liza wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń!!!!!!

elwirka no, no daj znac:)
a ja okresu dostalam,powinnam wczoraj,ale dobrze ze jest:)brzuch boli ;( nocka u nas super 2 razy wstawalam bo koszmary moje dziecko mialo i krzyczała auuuu...:*a teraz siedzi na kocyku w pokoju i bawi sie zabawkami.
zaraz dzwonie do naszej doktorki bo kaszel jest okropny:(
lana oduczasz Julcie od monia?

witam... ja dzis mam okropny humor jakos.. z Kacprem zakupy zaliczylismy i on teraz w lezaczku lezy i sie cieszy a ja mam chwile, zeby do was wejsc.

liza Sto latek :)) spełnienia marzen :):* śliczne zdjecia wstawilas
niunia dobrze ze juz wyszliscie, jak sie czujecie ?
lana, elwirka napisze jak wrocicie z badan..
agosia trzymam kciuki za urlop meza :)

Witam po weekendowo:-)

Liza 100 lat spełnienia marzeń, pociechy z małej wesołej ferajny i z męża:-). Ps co zdjęcie to ładniej wychodzisz:-)
beacia czemu masz zły humor?
agoosia ile macie pokoi w mieszkaniu?
malwina gratulacje dla córci:-)
Maagda a nie lepiej by cie wyszło dac mała do przedszkola tam, skoro ładnie sie załatwia na nocnik? Bo tak to bys jej nawet nie widziała wcale bo na tygodniu praca, na weekendzie praca.
Kamcia super ze tak sobie wszystko zorganizowałaś:-) i że dziewczyny grzeczne i słuchają mamusi:-p
Lana Trzymam kciuki za badania

reklama
Dzieki dziewczyny za życzenia!

Umi nie no przesadzasz, ja ciągle wygladam tak samo przecie:p
Lana kciuki zacisniete!

A ja jestem wkurzona! sąsiad właczyl u siebie na polu obok nas (jakies 50-40m od naszych domow) armatke która odstrasza szpaki! No normalnie zagotowalo sie we mnie, Strzelac zaczelo, Miki na dworze zaczoł sie krecic bo spi w wózku! Przykrecilam obiad i polecialam, oczywiscie armatka zwrócona w nasza strone i to tak walilo!Ja sama jak jestem na dworze chwile i strzeli to sie wzdrugam bo jeszcze nie przyzwyczajona jestem:no:Pobiegłam, złapalam go bo juz odjerzdzal i mu powiedzialam czy nie moglby to przekrecic bo mi dziecko budzi! a ten ze jak przestawi to mu szpaki beda wlatywac od drugiej strony (g.wno prawda i tak po 3-4 dniach szpaki sie tego nie boją i jedzą czeresnie:no:) ale przekrecil troche i mniej to juz dudni, zobaczymy o ktorej rano bedą wlaczac, cisza nocna jest od 22 do 6 tak? (w zeszlym roku godzina 21 a tu radio gra, szpaki dziobią czeresnie:laugh2:, poszlam i chcialam wylaczyc radio,złapalam za kabel i zrobilo sie bzzzzzit i sie cos spalilo chyba:-D ale sie smialam;-)i cieszylam ze juz nie bedzie grac i nie gralo;-) )
Jak zacznie wlaczac tak jak w zeszlym roku o 4 rano włacznie z radiem to pojde z tym na policje bo mam to wszystko w dupie juz :no: :wściekła/y::angry:

Do góry