Dzieki dziewczyny za życzenia!
Umi nie no przesadzasz, ja ciągle wygladam tak samo przecie
Lana kciuki zacisniete!
A ja jestem wkurzona! sąsiad właczyl u siebie na polu obok nas (jakies 50-40m od naszych domow) armatke która odstrasza szpaki! No normalnie zagotowalo sie we mnie, Strzelac zaczelo, Miki na dworze zaczoł sie krecic bo spi w wózku! Przykrecilam obiad i polecialam, oczywiscie armatka zwrócona w nasza strone i to tak walilo!Ja sama jak jestem na dworze chwile i strzeli to sie wzdrugam bo jeszcze nie przyzwyczajona jestem

Pobiegłam, złapalam go bo juz odjerzdzal i mu powiedzialam czy nie moglby to przekrecic bo mi dziecko budzi! a ten ze jak przestawi to mu szpaki beda wlatywac od drugiej strony (g.wno prawda i tak po 3-4 dniach szpaki sie tego nie boją i jedzą czeresnie

) ale przekrecil troche i mniej to juz dudni, zobaczymy o ktorej rano bedą wlaczac, cisza nocna jest od 22 do 6 tak? (w zeszlym roku godzina 21 a tu radio gra, szpaki dziobią czeresnie

, poszlam i chcialam wylaczyc radio,złapalam za kabel i zrobilo sie bzzzzzit i sie cos spalilo chyba

ale sie smialam;-)i cieszylam ze juz nie bedzie grac i nie gralo;-) )
Jak zacznie wlaczac tak jak w zeszlym roku o 4 rano włacznie z radiem to pojde z tym na policje bo mam to wszystko w dupie juz