reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lana kciuki trzymamy

umi chyba lewa noga wstalam, sama nie wiem czemu. wszystko mi sie wali, czego dzis nie dotkne to zepsuje.. ;/

liza ja to bym takiego sasiada to chyba zastrzelila.. masz racje jak bedzie po 22 strzelalo to dzwon na policje...

malutki mi zasnal, mam chwile dla siebie.. zamowilam mu buteleczki i kubeczki zeby na soczki mial. i moze sobie jakas ksiazke poszukam zaraz i zamowie.

reklama
a ja sie dodzwonilam do lekarki po 16 mamy wizyte. mam tylko nadzieje ze nie wysle nas do szpitala:-(
Amelka zasnela.
Ja tez mam chwile dla siebie:)
liza jaki pacan,naprawde od 22 jest cisza nocna i dzwon na policje od razu
lana yyyy,opuchlizna? A co sie stalo?
niunia witajcie spowrotem :)

dzwonilam o prace w sklepie i wiecie co mi zaproponowal 1000 zl....buhahaaaa:-Di powiedzial ze jakbym pracowala po 8 godz to w sobote od 6 rano do 22 :-Da niedziela wolna co za duren!!!

My juz po spacerku, Kacperek śpi, to ja sobie chwilkę odpocznę i biorę się za obiadek :)

Umi Teraz wynajmujemy mieszkanie i mamy 1 pokój, ale my mamy taka sytuację, że przysługuje nam mieszkanie z wojska i najprawdopodobniej w grudniu dostaniemy min. 54m2 (tyle muszą nam dać na 4 osoby, a może się trafić, że więcej) w nowiuteńkim bloku:-) już go kończą, a we wrześniu już daja klucze, więc będziemy wiedzieć czy przed porodem wynajmować coś większego czy poczekać jeszcze troszkę. Czekamy juz dwa lata i mamy 9 miejsce w kolejce ( a mieszkan w tym roku oddają 40, w przyszłym 80), więc teoretycznie mieszkanie jest dla nas, ale wiadomo jak to jest dlatego nie dzielimy skóry na niedźwiedziu, ale jesteśmy bardzo dobrej myśli:-)
Liza Ekstra sąsiad, nie ma co. Ale nie stresuj się dziś, w końcu to Twoje święto:tak:

Witam

Mam chwilkę bo Zuzia spi.

lana chyba nie doczytałam , o co chodzi z opuchlizną???

agosia to trzymam kciuki z mieszkaniem:)

gosia91 niestety takie są realia z praca , u mnie wogóle nie ma zadnych ofert pracy...

liza 100 lat Kochana, duzo pieniedzy Ci zyczę:)

niunia dobrze ze juz w domku jestes, dbaj o siebie

A ja nie wiem co na obiad zrobić

Kupilismy M rower i bedziemy jezdzić jak go do konca zrobi, ciesze sie bardzo

witam. ja tylko tak pobieżnei dzisiaj.
Liza Sto latek.
lana trzymam kciukiz a wyniki.
Elwirka Powodzenia na wizycie u lekarza.

ja hcyba jutro z Mareczkiem będe musiała iśc do lekarza bo coś mi dizsiaj sika gdzie popadnie i ile popadnie.

agosia to dobrze macie z tym mieszkaniem. mam nadzieje ze duuze mieszkanie dostaniecie :)

gosia u mnie tez zadnych ofert pracy nie ma

malwina jak przeczytalam o rowerku to tez mnie naszla ochota , ale moj to popsuty jest i nie ma kto mi go naprawic niestety.. ;/

edit.

ewi to niedobrze, ze Marek tak siusia caly czas.. moze pecherz sobie nadziebil.

znalazlam 2 ksiazki , ktore wydaja sie byc fajne. "pomocy, zycje z chlopcem" albo 'pisarz ktory nienawidzil kobiet' i wlasnie nie wiem ktora sobie zamowic.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No własnie aagosia kciuki za mieszkanie ;-)

Ja tez bym rowerem pojezdzila ale M sie raz na nim przewrócil i skrzywil kierownice :-D :happy:
U nas juz po obiadku, ;-)
Ehhh w sumie to bylo moje sniadanie :dry: nie moge jesc ostatnio rano :no; niewiem czemu

Heja :)
My juz po pierwszym spacerku mala teraz dosypia a ja na chwilke weszlam :)
\
Liza wszytskiego najlepszego :)

Niunia fajnie ze juz w domku :) Jak sie czujecie??

Dziewczyny nie naskakujcie tak na Maagde, ja ja po czesci rozumiem. w Warszawie mieszkania sa cholernie drogie. Glupia kawalerka to koszt 1300-1500 zł. Wiec jezeli ona bedzie mieszkala sama z mala no to musiala by ja oddac do zlobka czy przedkola a to znowu koszt kolo 350 zł, nie liczac tego ze musialyby sie utrzymac jeszcze.. A jak znajdzie prace to nie zarobi wiecej na poczatku niz 1600 zł. Wiem to wszystko bo sama mieszkam w Warszawie wiec pisze jak jest. Wiec moze narazie to naprawde najrozsadniejsze wyjscie zeby zostawila mala z babcia. Po pierwsze wyjdzie taniej po 2 mala bedzie z kims kogo zna. A potem jak Maaagda sie juz czegos dorobi napewno zabierze mala przeciesz nie zostawia jej na wieki. A uwierzcie ze jej tez napewno nie jest latwo podjac taka decyzje. Bo kazda mama nie chce zostawic swojego malenstwa.

witam:) mąż w pracy, Mała już 1.5h śpi, pewnie niebawem się zbudzi i będziemy szaleć do wieczora. Ładna pogoda to wyjdziemy gdzieś.

Lana mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobre;*
Liza najlepszego Stara Dupo:D A tak na poważnie zdrowia, szczęścia i co by z kasą lepiej było;* Mikuś uroczy, a Ty bardzo ładna:)
Ewi oby to nie zapalenie pęcherza. Okropny ból;/
Beacia zjedz czekoladę, humor się poprawi:)
Gosia szkoda, że dopiero na 16, ale dobre i to. Ważne, że dłużej nie musisz czekać. Czekamy na relacje. Nie kracz, do szpitala nie pójdzie.
Elwirka współczuję popsutej komórki. Kurcze, moja ma 2 lata, tyle razy już spadała a ciągle działa:D

reklama
Viollet ale Maagda sie umówila ze swoją mama ze bedzie na mała przesyłac po 1 tysiac zł i chyba nikt nie naskakuje tylko sie dziwi jak wytrzyma. Bo tak jak np sama pisałam bedzie jej strasznie trudno bez dziecka tak mi sie przynajmniej wydaje. A skoro mamie ma wysyłac 1000 zł to i żłobek by znalazła moze ciutke taniej? No ale ja w wawie nie mieszka wiec nie wiem jakie tam ceny są
agoosia a rozuiem oby wam z tym ieszkankiem wypaliło. Wiem jak to w ciasnym mieszkanu jest a 54 m to juz całkiem inaczej. Sama mam teraz podobny metraż a wczesniej 24m2
Liza nie przesadzam, wydaje mi ie ze sie bardzo zmieniasz na +
beacia współczuje, ale czasem kazdy ma taki dzien to mija na szczescie:-)

Do góry