Hej

Dziewczynki mozecie mi powiedziec o co chodzi z ta niunia?? bo ja jej nie znam, tzn przez te pare dni co bylam dowiedzialam sie ze ma skomplikowana ciaze, i ze mieszka u kuzynki.. Co z jej chlopakiem, rodzicami?
Umi wiekszosc dzieci tak niestety ma, ze sika w majteczki i spodenki myslac ze to pampers, ale tez przychodzi taki moment kiedy zaczyna kumac o co chodzi i ladnie zdjemuje

Wiec cierpliwosci zycze w zmienianu tych zasikanych majteczek
Fajnie tak poczytac jak wasze dzieciaczki mowia

Mojej Marice pare razy wymsknelo sie "mama" ale zupelnie nieswiadomie, chociaz baaardzo mnie to ucieszylo. No i jakies takie gawozenie oczywiscie w stylu bababa, nanana, agu itp

Z tą Międzyrzecza to az mi sie przypomnialo jak wiekszosc osob nie potrafi napisac nazwiska P. Jak urodzilam mala to lekarka wypelniala ksiazeczke i pyta mnie czy bedzie miala moje nazwisko czyli "Kotowska" czy taty. A mowie ze taty "Tenderenda" I ona sie chwile pozastanawiala jak sie pisze ale suma sumara wpisala Kotowska. I wiekszosc ludzi jak pisze ze sluchu nazisko P to musze literowac jak malemu dziecku
Gosia zdróweczka dla Amelci

A wogole to ja tez mialam nazwac swoja córke Amelka ale jakos mi sie odwidzialo pod koniec ciazy
Liza to wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Umi moze dlatego ze kojarzy mu sie to z liczbami poprostu i na wszytskie pytania w ktorych sa liczby bedzie odpowiadal "pol do nastej"

Slodziak
Jeszcze co do zlobkow i pzedszkoli to jest tak ze opieka oplaca tylko jedzenie w przedszkolu, a stawka to mniej wiecej 7-9 zł za dzien. Wiec zostaja tylko te pozostale oplaty wiec duzo mniej. Ale to tylko w panstwowych instytuacjach. Bo w prywatnych nie ma takiej ulgi niestety;/ a do panstwowych ciezko sie dostac. Do przedszkoli latwiej niz do zlobkow cale szczescie
A my wczoraj dostalismy zaproszenie na slub. Ale jest juz za 2 tygodnie. Tzn wiedzielismy wczesniej o tym weselu bo to mojej przyjaciolki. Tyle ze miala nas zapraszac, ale wkoncu wyszo jej za duzo osob i przeprosila ze jednak nie da rady. No ale wszystko przemyslala pogada z wlascicielem sali i okazalo sie ze moze nas zaprosic i jak sama powiedziala ze nie wyobraza sobie wesela bezemnie.. No i teraz nie wiem co robic. Bo oni mieli juz cywilny dwa lata temu w sylwestra na ktory tez bylismy zaproszeni ale akurat wtedy P brat cioteczny mial wesele i poszlismy do nich bo to koscielny.. Wiec wypadalo by isc ale po pierwsze to tylko 2 tygodnie. Wiec koszt duzy bo musialabym kupic sukienke bo zadnej nie mam. Buty pasujace do sukienki, fryzjer, P koszule i krawat kupic, oddac garnitur do pralni, no i jeszcze dac pieniazki w kopercie. A jak chodzilismy na wesela z P to dawalismy 400-500 zł. Wiec jakis tysiac poszedłby tak sobie.. I teraz nie wiem co mamy robic.
Dziewczyny któr sukienka według was jest najładniejsza ??
SUKNIA _____ KOLOR DO WYBORU R/XL (1644849053) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DS-3061m Elegancka Sukienka ORIGAMI Sukienki 38 (1644979455) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
SUKIENKA Z KOKARDĄ KOLOR DO WYBORU R/34 (1645470127) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
PIĘKNA SUKIENKA beż nude,czarny 36_38,40 (1645759017) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy