• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Łał udało mi się dziś zajrzeć do Was o normalnej porze huraa

Violett
a mnie podobaja sie wszystkie szkoda tylko że nie są na moją figurę ale masz racje lepiej idź do sklepu i kup zobaczysz jak leży na Tobie i w ogóle.
Malwina fajna ta kiecka
Liza ślicznie wyszłaś niezła dżaga z Ciebie.
Beacia miłego plotkowania

Dziewczyny ciekawa jestem co u Elwirki miała być wczoraj z Oliwką w tym szpitalu u dermatologa i cisza?Elwirka jak tam daj znać.

jak się dziś wkurzyłam przyszedł mi sms że za internet mam zapłacić 144 zł gdzie normalnie płacę 52 zł fakt że ostatnio troche z tej karty dzwoniłam ale aż tyle szok jaka zła jestem.

reklama
Dziewczyny przestancie, ja tam sie nie podobam sobie bez okularów zwłaszcza:P ;)) heh

Ehhh wkurzylam sie znow, no brak slow... co za zycie...:((( no zawzielo sie na nas i tyle ehh...

justys dzieki ale moje wyjscie nie wypalilo. bo po pierwsze pogoda do D***, a po drugie tesciowa musiala pobiegac i pozalatwiac pare spraw i nie wie do ktorej jej zejdzie.

liza a co sie znowu stało? nie zlosc się ;*

do mnie przed chwila S dywonil i mowil ze zobaczymy się dopiero za 4 tygodnie, bo maja pelno roboty, a ze on odkad pracuje przyjezdzal na kazdy weekend to teraz musi zostac tyle.. ech... zatesknie sie za nim... no i na moich urodzinach go nie bedzie.. :(

Liza co sie stało? Bardzo ładnie wyszłaś całkiem inaczej niz w okularkach:-)
rox a jednak zawitałaś:-)
beacia wyprawiasz urodzinki czy miałas moze zaplanowany wieczór we dwoje? A w ogóle gdzie twój mężczyzna pracuje i ile ma lat bo jakos sobie nie przypominam:-p jesli pisałaś to wybacz najwyraxniej nie doczytałam.
justys o no to potężny rachunek masz:/ współczuje, pociesze cie ze ja w tym miesiacu dałam 100 zł za naprawe telefonu słózbowego bo go w muszli klozetowej w szpitalu utopiłam:/

Później fotka teraz tak szybko jet to ok 3-4 tydzień więc lekarz mówił tak jak twierdziłam owu była 22 stos 22 23 plemnik żyje ok 3 dni więc się wszystko zgadza.

maleństwo ma 2 milimetry a jak to mówi gin jego domek około 6 milimetrów

wody z torbieli ok 10 mililitrów

ciałko ledwo widoczne ale widać przemieszczanie za ok 4 5 tygodni powinien powiedzieć więcej

fotka wieczorem :D

Dziękuję za gratulacje tata ze szczęścia w pracy płacze trzeba mu dobry obiad zrobić

Liza śliczna fotka jak i osoba na fotce ;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kornelinka gratulacje

Dziewczyny dzwoniłam do Elwirki i jest z małą w szpitalu zostawili je na obserwacji i maja zrobić Olisi wszystkie badania jak będę wiedziała coś więcej dam znać.

Lana co to za badania?

Lana no toś mnie pocieszyla ze wygladam jak dziecko :dry: :-p
Okularki niestety musze nosic:P i dla mnie nie ma czegos takiego by ich nie nosic bo to juz moja cecha rozpoznawcza:D nie ma dnia bym w nich nie chodzila;P

Co do wyników jak są takie male odchylenia to raczej nie ma sie o co martwic...

A mna sie nie martwcie, poszlam na dlugi spacer, powyżywalam sie pchając wózek i mi przeszlo.... nic nie poradze, takie juz zycie mnie czeka, problemy itd. i musze dac rade, musimy dac rade z M :tak: Achhh...

Violett 500 zł to nie za dużo jak dla koleżanki? Mi się wydaje, że 200-300 zł by wystarczyło.
A sukienka ta najładniejsza DS-3061m Elegancka Sukienka ORIGAMI Sukienki 38 (1644979455) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy śliczna jest! :tak:

Liza ale ślicznie wyszłaś na tym zdjęciu :szok: normalnie napatrzeć się nie mogę. Żebym ja tak ładnie na takich zdjęciach wychodziła...

Lana a na co Ty miałaś te badania robione? Bo chyba nie doczytałam.
Aaa już doczytałam. Mi się ostatnio też często w głowie kręci. Może to przez te upały?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry