polna_N
Mama Ali ... 2007
Basia no wlasnie taka jest Polska ze zywkly czlowiek zarabia po tysiac gora 2-i to jeszcze zalezy w jakim regionie Polski mieszka
a jechac z Ala jakos nie bardzo sie oplaca -zreszta nie wytzrymalabym w Niemczech miesiaca - to szprechanie mnie wqrza
Galarecia no wsumie nie wiadomo ile dziecko wypilo z piersi
a moze go brzuszek boli bo jesz cos i jest na cos uczulony-chodziaz niewiem czy to mozliwe jest podczas karmienia piersia
ja moge sluzyc widza dopiero od 6miesiaca do poltora z okresu noworodkowego niewiele pamietam :-)
a jechac z Ala jakos nie bardzo sie oplaca -zreszta nie wytzrymalabym w Niemczech miesiaca - to szprechanie mnie wqrza
Galarecia no wsumie nie wiadomo ile dziecko wypilo z piersi
a moze go brzuszek boli bo jesz cos i jest na cos uczulony-chodziaz niewiem czy to mozliwe jest podczas karmienia piersia
ja moge sluzyc widza dopiero od 6miesiaca do poltora z okresu noworodkowego niewiele pamietam :-)
nie byłam jeszcze jak opowiadałaś o porodzie albo przegapiłam więc nie znam szczegółów ale widzę że nie za dobrze wspominasz
nie wiem nigdy nie rodziłam ale jakoś tak ja najmniej się boje skurczy
Normalnie odrazu humorek wraca jak mozna troszke odpoczac albo w domku cos porobic:-) Malutka spi po 3godziny, wstanie na cyca, poczuwa 2 godzinki i znow idzie spac na 3 godzinki;-) Oby tak było zawsze...:-) Nocka jakby sie juz unormowała, najpierw 5 godzin snu, pozniej 2 razy po 3 godzinki i tak do nastepnego wieczora