Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A Twój mały jak fajnie gada nie mogę się doczekać tych mądrych rozmów z Dominiką, jej też zdarza się że kogoś uderzy ale zazwyczaj jak jest rozdrażniona i chce jej się spać też jej tłumacze i karze rękę na zgodę dawać najczęściej ofiarą pada siostrzeniec męża ale on jest duży i rozumie i zawyczja mi kabluje jak ona coś złego robi
w koncu jak gdzies jade to sie moge napić, teraz mój T. odpracowuje te 2 lata mojej udreki
. spokojnie już nie długo twoja Dominika zacznie prawić takie mądrości, że bedziesz sie zastanawiać jak ona na to wpadła
. Heh bezgraniczna szczerość i prostolinijność dzieci jest najsłodsza... PS. prosba mała jesli od twojego wcześniejszego posta nie minie godzina to edytuj posty:-). Połacze ci je i nie pisze tego złosliwie bo widze, że to ci sie zdarza chyba pierwszy raz a już chwile z nami piszesz;-).
on własnie najchetniej cały czas bawiłby sie z kimś, ale bawic sam tez sie potrafi i najczesciej jest zdany na siebie bo ja po pracy chce cos ugotować zrobić, wiec nie bardzo mam jak, ale ma taką swoja 1 godzine przed spaniem, gdzie siadam z nim chwile sie bawimy, tańczymy na koniec czytamy ksiazeczke i nyny idzie i pilnuje tej godziny jak nie wiem co

. a nie mozna zrobic od razu łacznie C+E bez tego samego C? Masakra ta kasa, a wy macie zamiar własnego Tira kupić? Cos jak na własna działanosc i będziecie sobie sami ładunków szukac, czy macie zamiar podpiąć sie pod jakąś spedycje?
nie straszę
ja tylko pisze jak u mnie było