reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasia88 raczkuje od tygodnia, a na nogi rwala sie przed raczkowaniem ale neuirolog powiedziala zeby pokazac jej jak powinna chodzic itd i pokazalam jej pare razy i smiga...jest wszedzie po prostu wszedzie.
daffi dopiero zauwazylam ze wrocilas do poprzedniego hmm...nicku... śliczna Julka jak sie kapie fajnie a ostatnia fotka rozbraja:)

my dzis jezdzilismy za kredytem musimy maly kredycik wziac (do 5 tys)ale nie chcemy w banku ani w providencie...orientujecie sie gdzie warto brac jakas pozyczke???moze gdzies bralyscie,czego nie brac pod uwage? wogole to dopiero wrocilismy od naszych nowozencow prowadzilam moje dzieci Amelka i maz spia,mial czekac ciekawe a ja sacze pifffffffko:)

reklama
Dziołszki napiszcie mi swoja opinie jeśli posiadacie jakąś wiedzę o takim wózku CONECO FLASH 2011 - SPACERÓWKA - WYSYŁKA 0 ZŁ (1772087041) - Aukcje internetowe Allegro bo przymierzam sie do jego zakupu gdyż jako ten żłobek i praca itd. jestem zmuszona zakupić sobie jakąś spacerówkę bo obawiam sie że moja juz się nie dadaje.

młoda Gratulację a Rafik uroczy
Daffi Julcia śliczna a jaka szczęsliwa,mój Antos tez się uwielbia kąpać i pluskać w wodzie
rybka przykro mi ale pewnie jutro nadrobią

Witam sie z rana.
EWI no to juz niedlugo egzamin, ale zleciało szybko, dopiero co szłas na pierwsze jazdy :tak:
Kasiek ehhhh chłopy... :no: :*
Justyś ja mam oneco ale inne Astral;/ niewiem;] nie pomoge
gosia może SKOK?

Nici dzis z pluskania, sloneczka nie ma, zapowiadaja burze:szok: za niedlugo wyjdziemy na dwór, bo fajnie jest i tak super powietrze czuc choinki, jabłonki....:-) super:tak:
Noc oki, taka jak zawsze 19:30-6:40 :-)

Hej kochane:) No ja wolę żeby dzidzi urodziło się w styczniu... ale już go chcę:-) Po wizycie wszystko wporządku:-)Dzidzia rośnie prawidłowo się rozwija no ale nadal nie wiem czy chłopiec czy może dziewczynka... :-D

Aaaa mały przespał dziś całą noc, no może nie całą bo jego wredna matka tak sie opiła kompociku wieczorem, ze o 5 rano musiała w te pędy lecieć do ubikacji, a że przechodziła przez jego pokój i była tak zaspana, że nie zauważyła krzesła stojącego na środku pokoju to z hukiem w niego wleciała. Dziecko biedne sie obudziło i stwierdziło ze chce pic po czym zasnęło
laugh.gif
shocked.gif
. Ale i tak sie mamusia nie wyspała bo o 6:18 niedobry tatuś stwierdził, że chciałby śniadanie do pracy a że zaspał to nie zdaży sobie zrobić
realmad2.gif
. Faceci.... a jeszcze czekało mnie 15 minut spania
laugh.gif

mazia91:-) Chyba każdy tak ma ze juz chciałby malusszka miec przy sobie, ale czekaj cierpliwie
p.gif

kasiek też bym chciała, żeby ktos w taki sposób zapomniał o moich urodzinach
yes2.gif
. Nie dziwie sie, że sie wzruszyła, sama bym sie popłakała:-)
Liza jak tak piszesz to mam ochote wrócic na wieś... w ogóle to i sie marzy żeby rozlozyc koc na ogrodzie pod wisienka i tak sobie poleżeć
laugh.gif
. Piekne czasy, nie sądziłam, że do tego zatęsknię
justys co do wózka nie pomoge ale wyglada na całkiem fajny
gosia moim zdaniem najlepiej wziać kredyt w banku w którym ma sie konto i na które co miesiac wpływają pieniądze. Są nizsze oprocentowania dla stałych klientów i lepiej wypadają takie pożyczki niz gdzie indziej.
Daffi Julka ci sie nie boi wejsc do wanienki? Mój to jak widział wanienke to tak ryczał, ze szok
laugh.gif
. Duża jak najbardziej ale tych małych bał sie panicznie
Ewi az miło sie czyta jak ktos z taką chęcią chodzi na kurs:-)
młoda gratuluję:-)

mazia to super ze wsio oki:) ja płec z Mikim poznałam w 30tc :-D :tak:
Umi no dokładnie;-) ale noc :happy: hahahahaha :-D znaczy sie poranek ;-p
Ja założyłam góre od stroju kąpielowego i ide na kocyk ale na słoneczko;-) a co tam, poopalam sie, w domu sprzątnelam wsio wraz z pomyciem podłóg wiec co bede siedzieć, Miki zasnoł wiec mam jakies 2h:tak:

Ostatnia edycja:
Daffi dokładnie nawet 5 min robi swoje a co dopiero 15:-D
Liza weź mnie ze sobą na kocyk, ja w sumie oge sobie na dach wleźć to bym sie na pewno opaliła:-D

Daffi nie ma to jak uznanie od własnego dziecka:-)

dsc03799xe.jpg
dsc03798m.jpg

a to moje czyste dziecko:-);-p

Ostatnia edycja:
gosia zazdroszcze wesela. tez bym poszla ;-)
Daffi Julka jak zwykle sliczna. pewnie miala niezla radoche z pluskania :-D
Liza tu tez pogoda nie za ciekawa. jeszcze sie dzieciaczki wybawia.
mazia no to kciuki za styczen :tak:
umi widze ze noc pelna przebojow. m. jak idzie do pracy to o 6.00 juz jestem na nogach. nie dosc ze tlucze sie jak slon to jeszcze sierota nigdy nie zdazy sobie sniadania zrobic. ah te chlopy :sorry2:
Kacperek slodkie minki robi, fajne zdjecia :-D

ja czuje sie dzis nawet ok, mialam sen ze robili mi cc i babka szukala pepowiny w jelitach .... koszmar

reklama
Daffi coraz wiecej osob mi mów że Kacper jest do mnie podobny, a ja tego podobieństwa nie widze wcale:-D, może tylko kolor włosów oczu i skóry:-D
Herbatka widze że sie denerwujesz ja tez miałam dziwaczne sny w ciaży, z ty ze ja za kazdym razem miałam córke o imieniu Kacperka to jedynie było w ty wszystkim spójne:-D

Do góry