reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hejka:) ale sie wyspalysmy dzis z mala do 10.10:) mmm...:)
vegas a to gdzie pracujesz???
klaudix jakie fajne zdjęcia :) az milo popatrzec:)
herbata ooo...jaki brzusio duuuzy:)
bylyscie moze ekspertkami w streetcom??? jak wysylaja paczke to bede placila cos za to?

Ostatnia edycja:
Chciałam się tylko przywitać :(.
Mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj albo jutro was nadrobić. Wczoraj udało nam się wyrwać nad morze, D. miał wolne ;) Pogoda jak dla Zosi była idealna. A dzisiaj moja Mała dziewczynka ma już pół roczku i przychodzą do niej jedne i drugie dziadki wiec mam pełno sprzątania i muszę coś przygotowac.
Miłego dnia i oby dzieciaczki były grzeczne! ;)

Hej:) U nas też upał, ale raczej nie do opalania. Mała pospała, przed chwilą wstała, więc pójdzie na ogród poszaleć z kuzynostwem bo od wczoraj do niedzieli jest u nas brat z rodzinką /3ka dzieci/:) J na zakupach.

Gosia jestem nianią dla 13 miesięcznej Nikoli.
Herbata fajny brzuszek:)
Klaudix łoł świetne fotki, sesja super. A Ty mi czasem przypominasz Hilarry Duff hehe.
Młoda i co, Malec lubi zakupy? Bo moja to by ze sklepu nie wychodziła:D
Elwirka to widzę Mała Ci się naprawiła hehe, super:)
Gosdia udanej imprezki i moc buziaków dla córci:)
ViKamcia a to sporo potrafi mówić Vi. Będzie z niej Gaduła:D I co, z doświadczenia uważasz, że taka mała różnica między dziećmi fajna? Pytam bo wiadomo, inaczej ocenia się na sucho a inaczej z dośw.

Witam popołudniowo
Klaudix bosskie fotki!!!:-)
Herbata ale sliczny brzuś.... ;-)
Młoda u mnie teraz w sumie jest 26 stopni, ale wilgotność powietrza 70% wiec wyobraź sobie jak u nas jest parno!! ;///

Ja jestem po wizycie u gina, czeka mnie kuracja "dowcipna" 12-dniowa potem znow przegląd, i po okresie wypalanie nadżerki ;/ Wrrrrr...... Miałam badane tez piersi i wsio oki, gin sie zdziwił ze tak ładnie mi pokarm zanikł po karmieniu, bez pomocy farmakologicznej ;-)
No i od września bede brac tabsy, z tych tańszych, zobaczymy jak zadziałają u mnie i jak sie bede czuc po nich ;]

elwirka to ile Oliwka ma zębolów???
u nas leje,leje,leje byla burza 2 razy zagrzmialo i "poszla" uffff....
dowiadywalismy sie o kredyt jutro maja dac odpowiedz bo pozno bylismy,mam nadzieje ze dadza nam,jestem dobrej mysli.
nie chce u siebie w banku bo juz jeden wzielam i jestem niezadowolona jest takie zajebiaszcze oprocentowanie ze szok.
Nasze dziecko ma dzis 10 miesiecy i z tej okazji jest taka niegrzeczna ze...wrrr.....

reklama
Do góry