Pewnie, ze takNataliaKa: też mam zamiar iść na studia w przyszłym roku, jak mała już będzie troszkę odchowana. Chyba wybiorę socjologię.:-)
socjologia fajny kierunek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie, ze takNataliaKa: też mam zamiar iść na studia w przyszłym roku, jak mała już będzie troszkę odchowana. Chyba wybiorę socjologię.:-)

jak lezala grzecznie wszytko pasowalo a jak tylko zaczela sie wiercic i przeciagac to rekawy byly za krotkie i wychodzily rekawy bodow 

juz nie miałam sił jej trzymać na rękach;-)
nie wiem jak ja to przezyje..., ale to dopiero popołudniu, bo wtedy jest inna lekarka, a nie ta wredna co zawsze...
a zaraz potem małą zostawiam z tatą i jadę do ginki... musi zobaczyc ta moją dziurę, bo niemoliwe, zeby ciagle mnie bolało.. cos na pewno jest nie tak
zobaczymy co mi powie... mam nadzieje, ze mała da mi wyjsc dzis do niej;-)
A położna powiedziała że szybciej żółtaczka wychodzi z kupą. No a on się zbuntował i już nie robi jej tak często.
do tego cudownie brzmia wypowiedziane ze zrozumieniem:-) Lena wlasnie bardzo czesto krzyczy nie mama tylo mamo z takim akcentem na to "O"

hihii, gorsze bylo zszywanie.. moze to nie bol byl taki nieznosny, tylko to ze bylam cala roztrzesiona po porodzie.. chcialam odpoczac, miec przy sobie malego, a tu musialam jeszcze lezec....