• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Gosia91, to jeszcze raz, proszę: Karolina, pod koniec lipca pękło mi 26 lat, a za 2 miesiące mój Skarb skończy roczek, Agateczka, Elwirka, ja to dzisiaj się wyspałam, Malutka z dwoma przerwami przespała 11h :szok:, ale zważywszy, iż wczoraj ani razu nie drzemała.

Hej dziewczynki ja nie wiem co jest z tą moją małą znowu przyjechałyśmy do rodziców i pięknie śpi całe noce i nie pije hektolitrami!!! Eh... Sorry że nie odpisuje teraz Wam ale jakoś tak nie wyraźnie się czuje:)

Nancy witaj jeśli Cię nie witałam jak ma na imię Twoja malutka bo mi umknęło:)

Witajcie, jestem panieta wiec nie nadrobie... Mały ma katar i cała noc mi wył bo go "katar bolał"- tak mówił, a raczej darł sie. No masakra jakaś, dzis kompletnie bez sił bo nie wyspany, może z 2 h sobie pospał i niosłam go do teściowej taki biedak padniety. Do tego gorący jak nie wiem mierze mu temperature i cały czas poniżej 36, a skóra parzy

Moja córcia to Malwinka :) umi2, zaaplikuj mu soli morskiej i może zrób inhalacje. Nie wiem czy jakieś leki się podaje przy takim przeziębieniu, ale może jakieś naturalne metody: sok z cebuli (choć to na kaszel), mleko z miodem, albo sok malinowy.

Ostatnia edycja:
Moja córcia to Malwinka :) umi2, zaaplikuj mu soli morskiej i może zrób inhalacje. Nie wiem czy jakieś leki się podaje przy takim przeziębieniu, ale może jakieś naturalne metody: sok z cebuli (choć to na kaszel), mleko z miodem, albo sok malinowy.
Dziekuje za radę ale wiesz to juz nie jest dziecko małe, które nie bedzie protestować, jak jestem sama nie mam szans mu cokolwiek psiknąć do nosa:-D. Zachowuje sie taak jakby go ze skóry obdzierali, nawet wytarcie nosa to dla niego proble. Mam całą szafke maści, aerozoli od nasivinu po sól morską i nic z tego:confused2:. Jedynie jak przysypia to mu maścią majerankową smaruję. Sok z cebuli jest mi znany ale on akurat własnie na kaszel na katar nie poaga przynajmniej nam. A co do reszty tym go własnie ratuje ale to kiepskie efekty daje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry