ELWIRKA 25
Mamuśka
o ja o 4 oli wyspana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziekuje za radę ale wiesz to juz nie jest dziecko małe, które nie bedzie protestować, jak jestem sama nie mam szans mu cokolwiek psiknąć do nosaMoja córcia to Malwinkaumi2, zaaplikuj mu soli morskiej i może zrób inhalacje. Nie wiem czy jakieś leki się podaje przy takim przeziębieniu, ale może jakieś naturalne metody: sok z cebuli (choć to na kaszel), mleko z miodem, albo sok malinowy.
. Zachowuje sie taak jakby go ze skóry obdzierali, nawet wytarcie nosa to dla niego proble. Mam całą szafke maści, aerozoli od nasivinu po sól morską i nic z tego
. Jedynie jak przysypia to mu maścią majerankową smaruję. Sok z cebuli jest mi znany ale on akurat własnie na kaszel na katar nie poaga przynajmniej nam. A co do reszty tym go własnie ratuje ale to kiepskie efekty daje