reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi ja się z nim odchudzam, zeby mu raźniej było ;) Bo od kiedy zaszłam w ciąże i musiał jeść ze mną to przytył 9 kg ^^ a ja w sumie waże tyle co przed ciązą, choć mogłoby być lepiej.
Mariolcia udanych zakupów.
Kasiek, fajnie, że prezent się podobał.
Liza, a jak z tymi globulkami? lepiej juz? Jak pisałaś to przepraszam moze nie doczytałąm.

Ja mam tylko dwie koleżanki z gim. z którymi się spotykam ;) Jedna teraz wyjechała na miesiąc ;) a druga ma męża więc rzadziej się widujemy obowiązki ja swoje ;).
A z tymi księżmi to szkoda gadac. U mnie teraz jest bardzo sympatyczny proboszcz. Nam nie robił problemów z chrztem Małej. Nic nie mówił też jak przekładaliśmy slub.. Naprawdę jest ok.
Dobrze, że moja nie toleruje kaszek bananowych...

reklama
Daffi Julka to szpanerka w tych okularach :-D
Cherbata w sumie to trochę za wcześnie jeszcze, tak ze dwa trzy tygodnie jeszcze wytrzymaj.:tak:
Gosdia No to powodzenia dla Was obojga. A ty już nie karmisz chyba nie?

tak apropo koleżeństwa to ja tak naprawdę mam teraz tylko jedną koleżanko-przyjaciółkę, która jest w moim wieku i ma trójkę dzieci. z jedną myslalam że isę przyjaźniłam ale w sobotę uświadomiłam sobie ze mnie olewała, nie zaprosila mnie na swój ślub, a na moim była, niby nie jest mi przykro z tego powodu bo w sumie mialam klopot z ghłowy i nie musiałam odmawiać ale się okazało ze po prostu przyjaciółkami jednak nie byłyśmy.
coś mnie w lewym boku boli i to taki kołująco-przeszywający ból jest, ani poleżeć ani posiedzieć.:no:
ja to się mam.

gosdia wiesz co zrobilam sobie jeden dzien przerwy, wczoraj nie wzielam i dzis jest oki. dzis juz zapodam i zobacze jutro czy ból wróci jak cos to zadzwonie jutro do gina i sie zapytam co mam robic, czy brac dalej itd ;]
Herbata juz skurcze mialas!:szok: A to szybka akcja ;-) Jeszcze troszke i mloda bedzie mogla wyjsc!:-)

Mnie ząb boli, az mnie ucho boli! a nie ma juz o tej porze dentysty u nas:( wzielam proszka ale nie pomaga, musze sie wybrac do dentystki z bólem bo nie wytrzymam do 27 wrzesnia na wizyte:(
Do tego Miki mi marudzil strasznie, stwierdzilam ze dam mu nurofen, zaglądam do buzi przy okazji a tam dolne czwórki normalnie jakby chcialy wystrzelic z dziąseł takie opuchnięte dziąsła:-( bidulek... dostal butle i zasnol już....

Liza O przypomniałaś mi ze ja 6 mam wizytę u dentysty. Oby ból zęba szybko minął. ja to teraz leczę zęby nim zacznie boleć już, i umawiam się regularnie na wizyty bo jak coś zaczyna się psuć to od razu zostaje zaleczone i kanałowe leczenie nie jest potrzebne, a jak boli to już koniec. wyobraź sobie koleżanka w moim wieku zamiast leczyć woli wyrywać zęby.

a w czwartek idziemy z dziećmi na rozpoczęcie roku szkolnego, idą jednak do przedszkola. :tak: teraz skoro już jesteśmy pewnie trzeba pokupować im kapcie i tym podobne rzeczy.

EWI ja czekam na wizyte 2gi miesiac! taki miala czas oczekiwania jak bylam w czerwcu! Patologia...;/
No to super ze idą do przedszkola:-) U nas ponoć ma być przedszkole dla 3-4 latków i tak se mysle ze moze jak by sie udalo bym Daniela wciągła? i tak bede przeciez Hanie wozic do zerówki;]

Zab nie boli juz na szczescie ;/ pobolewa leciutko....

czesc
unhappy.gif

pewnie pomyslicie ze jestem nienormalna .;/ wszem i wobec ogłaszam iz rozstałam sie z K.. dwa dni temu ! A dzisiaj przyszedl do młodego i od slowka do slowka zaczał mnie dusic a pozniej kopnał trzymajac małego .
trzese sie jak galaretka . Z tego wszystkiego dostałam goraczki;/ WYSIADAM ;/

przepraszam nie mam glowy do nadrabiania wybaczycie?

Młoda coś okropnego!!! Nawet już nigdy się nie zastanawiaj czy wrócić do niego!! On jest niebezpieczny nie było Twoich rodziców w domu??

Liza
widzę że nas obie czeka dentysta;/ ja mam chrzestną i boję się jak cholera wole rodzić dzieci!!

Ewi oby szybko Ci minęło;/

Młoda Kochana! co za sk*****l z niego!!!! Nie martw sie o nic, dasz rade napewno! :****

Kasik hehe, ja tak samo wole rodzic niz isc do dentysty :-D

Jejku nie ma nic w tv ;|

Liza Dominika ogląda na polsacie Godzille buhahha i jej sie to podoba moja siostra mówi do niej nakarm Godzille a ona bierze łyżkę i idzie do telewizora hahahah
Ale z tym dentystą muszę się przełamać może jak C przyjedzie... Ostatnio jak mnie tak bolał to mu obiecałam że jak przyjadę do rodziców to się nim zajmę i od tamtej pory nic:) Wariatka hahaha

Młoda w 100% dasz sobie radę sama!!! Ja podniósł rękę na Ciebie to kiedyś może na małego a potem tragedia...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry