• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Liza zdrówka życzę ale się uwineliśccie z tymi słoikami:) Liza zdrówka życzę i wyślij mi paszteciku:)

Herbata heheh masz dużo czasu widzę jak wstajesz o 4 heheh mnie wołami b nie ściągneli:)

Ewi GRATULUJE:D:D Ale fajnie że zdałaś, dobrze że dziecią lepiej:) No nie cała rodzina... Tylko brat C z żoną 30 na karku, latają z dredami i bawią się w takie rzeczy.... No comments...

KasiaF nie pamiętam czy gratulowałam więc jeszcze raz GRATULUJE:)

Elwirka Oliwka przeurocza i widzę że sama postoi super a nie dawno tak się martwiłaś a tu takie postępy i strasznie do Ciebie chyba podobna:)

Młoda czyżby jakieś wagarki:D:D:D

Aguś witaj napisz coś więcej i z jakiego Międzyrzeca jesteś??

Nancy
Dominika za to kopie ostatnio wszystko;/

U nas w sumie nic ciekawego Domka koszmarnie śpi cały czas się budzi i znowu na masę pije i sprawdza czy jestem i karze się przytulać. C coś się źle czuje w simie mówi że już od 2 tygodni;/ dziś znowu musi płot malować ale dobrze przynajmniej mam go w domu. Domka sama się bawi ostatnio dorwała smoczka i z im latała jakie to śmieszne było:D:D Ona nigdy smoczka nie używała. Ja już kuchnię ogarnęłam kostka na zupę się gotuje biorę się za łazienkę:) Może za wcześnie ale rozpoczęłam sezon rajtuzowy bo młoda wiecznie ściąga skarpetki i na bosaka biega;/

reklama
dzuięki dziewczyny za gratulacje.g:tak:
Elwirka Śliczna ta Twoja córunia.
Agus Witaj, napisz coś więcej o sobie
Młoda o to odpoczynek od szkoły. a mama czemu do szpitala idzie? a ujmnei dzisiaj słonko świeci od rana.
Kasiek Aaaa, to takie buty.

Jejku Mateczek dzisiaj strasznie marudny, normalnie cały czas nad uchem jęczy :cool:

Młoda mamusia słoneczko.jpg
Ja jak się urodziłam, to też byłam łysa, moja siostra za to do ponad roku nie miała włosków na głowie, a teraz ma takie, że jej zazdroszczę, grube, mocne i falowane. Ach. Malwinka ma jaśniutkie i cieniutkie włosy. Wdała się we mnie, a mogła w mojego A, ale cóż.
Kasiek, czyżby jakieś ząbki szły Dominice? Bo ze snem naszych Szkrabów ostatnio tez jest niedobrze.

Ewi w styczniu załamała sobie rękę , kosc przed łokciową . Tak złamała ze miała operacje i ma druta w ręce i musi go wyciągną. :-)
Nancy i Elwirka dziękuję ;*

dziekwczyny mam słońcee :-D :-D
no to poźniej o ile nie ucieknie mi niegdzie słoneczko pojde z malym na dwor musze ksiązki kupić :-)

młoda współczuję mamie;/

Nancy
jak była na przeglądzie to ciotka powiedziała że dolne piątki są w kolejce więc może;/

Ewi no niestety... Wkurzają mnie trochę bo im jest zawsze źle mało kasy i w ogóle i tak są przepracowani i teściowa się tak lituje nad nimi;/

Idę pomóc w malowaniu płotu bo się ten mój mężulek umrze bo to taka żmudna robota a i Domka pobiega na dworze. Muszę ją pilnować z chorobą bo bilans dwulatka mnie czeka w przyszłym miesiącu a przy moim szczęściu zachoruje jak rok temu na szczepienie aż ponaglenia mi wysyłali z przychodni i sanepidem straszyli a ona przez cały miesiąc chorowała to znaczy jakiś katarek kaszelek nic poważnego ale do szczepienia iść nie mogła;/

Chłodniej się zrobiło to i ruch na forum się zrobił:D:D

Ewi gratulacje!! :-)
mloda to duuuuuuuuuuuuuuzo slonca ! ;-)
Elwirka zdjecia sliczne! :-p
kasiek milego malowania plotu :) i pilnuj niunki
nancy wspolczuje nocki. oby zabki szly szybciej.

ja wlasnie wypastowalam podlogi :-D alez mnie energia rozpiera dzis

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry