ELWIRKA 25
Mamuśka
witam nocka do 4.30 znowu od rana mega histerie kupy nie ma dziecko sie meczy a lekarz ppprostu twierdzi ze kolka niech to szlak trafi.....Teraz śpi wkońcu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a niedawno rodzilas:-)
Oooo.... i Zosia zaczęła kupę robić... Wczoraj zrobiła na siedząco i było takie ciśnienie ze wszystko wysadziło jej do góry i miała nawet w pępku.

komiczna sprawa, zamiast dziadek prowadzic dziecko to dziecko dziadka zaprowadzi gdzie ma isc
hahahaha;-)

lub poprostu rób codziennie po 100 brzuszków, no nawet te 50. i po jakimś czasie powinien być efekt.
ja na 14 do pracy więc mamy trochę czasu :-) gotuje sobie jaja bo taką ochotę od wczoraj mam że szok a Ninie chlebek w jajku i z cukrem zaraz zrobię tak więc jajeczny poranek
:-)
jakie to ciasto co się smaży ?
kurde też chce
...jak ja uwielbiałam tego typu kupy
nie do ogarnięcia cała do wanny od razu hehe
a mojemu jak tak raz zrobiła a mnie nie było w domu to jakoś na początku Nina nawet miesiąca nie miała to on nie wiedział co robić w panikę wpadł 
i jak wróciłam (tylko w sklepie na szczęście byłam ) to on tak stał dalej nad Niną taką obsraną całą
wczoraj mi się śniło że mi wszystkie włosy wypadały
masakra 

Wszystkie plany pójdą w łeb a tak sobie poplanowałam;/ Ale nic nie dajemy się chorobie mała pje lipę z malinami psiukamy ko nosa i wąchamy Olbas najważniejsze że chce dmuchać katar w chusteczkę
tego z faworkami? daj mnie daj ;-) uwielbiam to hm... trudno to nazwać ciastem.