Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jak któras chce mnie to pisac tez ;-)
ale chyba to drugie 

. Muszę wam powiedzieć, że kocham moją uczelnie kolejny raz zamiast siedziec 3 h. to wyszłam po godzinie. Nic tylko studiować, ciągle coś przepada. Idę kończyc te pieczary obierać ;/
Znaczy targ no to jest dużo straganów z ubraniami obuwiem meblami no ze wszystkim i to zawsze tylko we środy u nas a czwartek i sobota w Nowym Targu ale normalni ludzie handlarze sprzedają nie cygani :-)Kaamaa jedna jedyna sprawiedliwa
Malwina odezwała sie ta która jest brzydkaMnie sie ten link nie otwiera
wiktoria tak myslałam ze ty z tej drugiej tak mi sie coś kojarzyloa to u was targi jakieś? Czy po rpsotu w każdą środe sie rozkładaja cyganie albo jak to sie dawniej mówiło "ruskie"
A no oto Ci chodziło to nie Kamilek spokojny czasem nie słucha ale potrafi przeprosić i jak coś robimy to on pierwszy do pomocyUMI, KASIEK taka cukiernia to meeega kwote trzeba miec, i dużo czasu musi minąc nim się sobie renome wyrobi żeby miec klientele... poza tym duża konkurencja cukierni które mają już historie po ponad 50 lat...
Ja też chcę wasze fotki pooglądac... UMI z tobą pisałam już kiedys zaraz po urodzeniu Kacpra a nie wiem jak wyglądaszPW lecą
oczywiście jeśli któraś nie chce to nie musi mi wysyłac zaproszenia
Byliśmy na kontroli i jest gorzej... znowu antybiotyk bo inne leki nie dają rady... Już jest za blisko płuc żeby dalej próbowac... a mały wygląda jakby lepiej było, odkaszluje mu sie, gorączki nie ma, kataru też praktycznie nie... eh...
Kupiliśmy mu kapcie z zygzakiem, poszedł w nich spac :-)
WIKTORIA szogun w sensie broi, pyskuje, i NIKOGO nie słucha, żadna kara mu nie groźna... Moja mama się ostatnio śmiała że ma wszystko z zygzakiem to i w głowie ma zygzaka i nie słucha... czasem coś mu strzeli że posprząta troszke, ale to żadkośc...
Oj zaraz lunie...