madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Witam nowe mamusie, mam nadzieje ze sie u nas szybko zadomowicie, u mnie juz domek wysprzatany, tylko nie wiem co tu ugotowac, jakos na nic nie mam ochoty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

w ogóle spać nie chce... o łózeczku nie ma mowy, jak juz zasypia to albo w wózku i czeba ciagle nim ruszać albo w foteliku samochodowym
tam jej chyba najlepiej, bo w nim najdłuzej przysypia

Mała skonczyła juz 7 tygodniu i zaszczepic bez tej karty jej nie mogą..., podobno w czwartek poslali... to moze do jutra dojdzie! to nic, ze mieli o zrobic 7 tygodni temu...
masakra...
laktatorem tez postaram sie cos odciągnąc w razie czego zeby mieli...
Tą sama pewnie ubiore na chrzest w niedziele
Łudze sie, ze po niedzieli wróci do nas nasz aniołek, bo ten diabełek czasem jest nie do zniesienia
Tak poza tym to mam niezbyt dobry nastrój i coś ostatnio mi się wszystko ciągle wali i w ogóle czuję, że się starzeję

Wczoraj chłopak z mojej wsi miał wypadek, jechał pijany samochodem z bratem, kumplem i dziewczyną w 7 mies ciąży. No i oczywiście taki debil przeżył, a zginęła dziewczyna, nawet dziecka nie uratowali...Nie tak dawno temu 25 latek jechał pijany, miał wypadek i zginął na miejscu. A ten debil, ojciec mojego dziecka jakoś wcale nie zmądrzał po tym(a to byli jego koledzy)

Dziś go nie ma cały dzień. Pojechał sobie do Warzszawy po kumpla ciuchy....

A wcześniej coś kombinował cały czas. Dobra wpadnę później, nie wiem czy dzisiaj, ale będę cały czas podczytywać.