Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A wczoraj byłam na necie, ale nie na długo i nie zajrzałam na forum. Ale nadrobiłam dziś wsjo:-):-) Martynka wczoraj świadomie nasikała do nocnika:-):-) jestem z niej dumna na maxa!!!!!
:-) A dziś pół dnia biegała bez pampka i nasikała ostatecznie do gaci
Ale wiem, wiem, z tym to jeszcze kupa czasu przed nami, ale nie wiecie jaka jestem happy, że nasikała do tego nocnika
I świadomie bo biegała pół wieczoru bez pampka i nic nie chciała siadać na nocnik to jej mówię chodź założymy pampersa to Martynka usiadła sama na nocnik i siusiu było zaraz:-) Wreszcie wolnego trochę. I @ mam to brzuszek boli
Mój facet to też leniuch, ale za to z Martynką tak się bawi, że jestem dumna, że Martynka ma takiego tatę
Zazdrosna czasem jestem, że takie relacje mają ze sobą

a przy piersiach nie majstruj

Moja do 1rż też uważała, że nikogo nie kocha, na pyt. czy kocha odpowiadała nie, teraz jest na odwrót:-) I tak słodko mówi ''kosiam'':-)
Ja niańkowałam kiedyś pewnej Zosi i taka grzeczna to ona nie była
Ale imię samo w sobie cudne
Zwłaszcza zdrobnienie Zosieńka
i tak dzien zlecial
mojej sasiadki coreczka kilka dni temu skonczyla 2 latka a od 4 mies sika na nocnik, nawet w nocy nie spi w pampku 
nad ranem wrocialam a rano trzeba bylo isc do pracy