Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zazwyczaj Emilka dostaje obiadek ze słoiczka, a potem jeszcze jeden z mojego talerza, jeżeli akurat ma ochotę. Ostatnio wrócił jej apetyt, to się przestałam najadać obiadami;-)Nic sie nie stało ;-)Liza to przepraszam, bo nie to miałam na celu. A po co rasowy pies, ja to się nawet nie zastanawiałam nad tym, żeby psa rasowego kupować, tylko do schroniska pojechałam, tam tyle piesków czeka aż je ktoś zabierze.
Skoro jest tak jak piszesz, to pewnie, bierz pieskana pewno będzie Wam wdzięczny
Moja Luna to takie kochane stworzenie
W ogóle myślę, że dzieci powinny wychowywać się w towarzystwie jakiegoś zwierzakażeby potrafiły się nim zajmować, żeby wiedziały jak się z nim obchodzić.
a byłaś kiedyś w schronisku? jeśli nie, to ostrzegam, ja płakałam jak głupia! wszystkie psy szczekały, skakały, piszczały, a jak tylko przechodziłam dalej to już był spokój, bardzo chciały zwrócić na siebie uwagę..
Własnie slyszalam o tym i otworzylam ostatnio otwierne strony i posy nie bylo wiec niewiem dlaczego!Liza nawet jak wyłączysz stronę a napisałaś już coś w oknie odpowiedzi i zamknęłaś stronę bez wysłania tego to i tak zostaje, ja tak dzisiaj zrobiłam napisałam "cokolwiek" teraz włączyłam forum i jest wszystko, więc nie wiem jakim cudem Ci odpowiedzi wcięło![]()

Moja panna Chodzi do zerówki szkolnej, pytalam sie nauczycielki co wkoncu to ona mowi ze nic narazie nie wiadomo ;] slyszalam o tym ze obowiazek maja miec dzieci urodzone od stycznia 2006 do sierpnia 2006 reszta to zalezy od szkoly i tego czy jest przygotowana na takie zmiany. U nas szkola jest swietnie przygotowana wiec Hania na bank idzie do 1klasy od wrzesnia, a Daniel za rok do zerówki :-)aaa kto się orientuje. koleżanka która prowadza synka do zerówki mówiła że obowiązek puszczenie 5 latków do zerówki(grupy 5latków w przedszkolu) zostanie zniesiony w następnym roku. ktoś pomoże mi zweryfikować to?

ale ja się kładłam na tym z Viką i nie zarwałyśmy ;-)

powinien się do mam talent zgłosić ;p