mloda_mama_93
Zaangażowana w BB
Kaama100 czego dokładnie nie wiesz?? Parę miesięcy temu siedziałam w ubezpieczeniach więc jak masz jakieś pytania to słucham. Z miłą chęcią Ci odpowiem na nie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kaama100 czego dokładnie nie wiesz?? Parę miesięcy temu siedziałam w ubezpieczeniach więc jak masz jakieś pytania to słucham. Z miłą chęcią Ci odpowiem na nie.
dobrze mieć zabezpieczenie w razie czego.
Od jutra znowu do pracy, jakoś mi się nie chce
I głowa boli:-( Już drugi dzień, a tabletek brak, muszę jutro coś kupić.
My jeszcze nie zamierzamy Martynce kupować takich ''doroślejszych'' bo strasznie dziczy w wyrku i akrobacje strzela, że strach się bać zostawić ją w takim łóżeczku jak pokazałyście na noc. Ale może za rok? Choć może to za późno, jak myślicie?
Teraz na pewno poszłabym w krótkiej sukience, ale wtedy to ja nawet miałam jakieś dziwne kompleksy i zakrywałam nogi

Może wolałby być dziewczynką

no i nie ma problemow z wyplacaniem,nie wymiguja sieFikusek łaał nie zła kasa, a składka 50zł to moim zdaniem nie dużodobrze mieć zabezpieczenie w razie czego.
bylo ok
wygralam
Świetnie, że wygrałaś, nie ma jak ograć faceta
Mi Mała raz spadła z naszego wyrka w sypialni i mam niezły uraz. Ona normalnie wiecznie się rusza w wyrku
Zobaczymy za te pół roku, wtedy może na DD byśmy jej kupili, lubię tak okazyjnie coś dawać:-)
Fikusek masz jakąś ofertę Ing, którą mogłabyś mi na maila podesłać?