reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaama100 czego dokładnie nie wiesz?? Parę miesięcy temu siedziałam w ubezpieczeniach więc jak masz jakieś pytania to słucham. Z miłą chęcią Ci odpowiem na nie.

reklama
Kaama100 czego dokładnie nie wiesz?? Parę miesięcy temu siedziałam w ubezpieczeniach więc jak masz jakieś pytania to słucham. Z miłą chęcią Ci odpowiem na nie.

Nie wiem czym się kierować przy wyborze polisy, ubezpieczycieli jak na pęczki a wiadomo chciałoby się płacić jak najmniej a dostawać jak najwięcej ;-) ogólnie chcielibyśmy aby polisa obejmowała, odszkodowania w razie wypadku tj. złamanie kończyn lub inny uszczerbek na zdrowiu, poród, pobyt w szpitalu no i śmierć.
Chciałabym wiedzieć jakie mniej więcej trzeba płacić składki, i jakie są wysokości odszkodowań.

kama ja mam takie ubezpieczenie w ING i polecam,za kazde zlamanie,zwichniecie,porod,smierc czlonka rodziny jest odszkodowanie. Za porod dostalam 1500zl:) skladka miesieczna 50 zl

Hej Kobitki:-) Boziu, od popołudnia z przerwami Was nadrabiam bo był u nas szwagier i przeciągło się w czasie:-p Od jutra znowu do pracy, jakoś mi się nie chce:-D I głowa boli:-( Już drugi dzień, a tabletek brak, muszę jutro coś kupić.

Co do psów my mamy 2 dogi niemieckie. Do niedawna miałam też kanarki, ale już ich niestety nie ma jak wiecie i mam chomisia a rodzice jeszcze ryby w akwarium i oczku wodnym.

Kaamaa Fikusek fajne te wyrka pokazujecie:tak: My jeszcze nie zamierzamy Martynce kupować takich ''doroślejszych'' bo strasznie dziczy w wyrku i akrobacje strzela, że strach się bać zostawić ją w takim łóżeczku jak pokazałyście na noc. Ale może za rok? Choć może to za późno, jak myślicie?

Burzowata wow, nieźle dałaś za kieckę, no ale ceny w górę idą nieźle. Ja dawno temu miałam studniówkę. Wtedy królowały gorsety i długie kiecki:-p Teraz na pewno poszłabym w krótkiej sukience, ale wtedy to ja nawet miałam jakieś dziwne kompleksy i zakrywałam nogi:-D:-D

Liza zdrówka dla Hani;*

Kasiek to rozumiem, że Domisi już ładnie idzie z nocnikowaniem? No i fajnie, że teściowa zaadoptowała kotka. Ja chętnie bym jeszcze chciała jakieś zwierzątka, zwłaszcza ze schroniska, choć na pewno psychicznie bym siadła jakbym miała do takowego wejść:-(

Umi niezły Kacperek z tą królewną:-D Może wolałby być dziewczynką:laugh2:

Elwirka co tak słabiutko się tu udzielasz, hm?

Trinaa ja to uwielbiam gotować i nawet mi to fajnie wychodzi, rosół zwłaszcza:-D

Fikusek jak tam na kręglach?:p

Fikusek łaał nie zła kasa, a składka 50zł to moim zdaniem nie dużo :tak: dobrze mieć zabezpieczenie w razie czego.
no i nie ma problemow z wyplacaniem,nie wymiguja sie:p i przede wszytkim nie jest tak ze np przec pol roku czy rok musisz placic i dopiero wtedy cos wyplaca w razie czego. Tylko zaplacisz raz i jak cos sie staie to juz kase dostaniesz:)

Vegas moim zdaniem mogla bys kupic takie lozko juz:) tylko takie np jak anetka pokazala bop ono ma dluzsze to zabezpieczenie,Alan tez strasznie sie rzuca w nocy ale nie spada:) i bylam na bilardzie nie na kreglach:-D bylo ok:-D wygralam:-D

Fikusek hehe, sorry za błąd, już trochę zmęczona jestem:-D Świetnie, że wygrałaś, nie ma jak ograć faceta:-D Mi Mała raz spadła z naszego wyrka w sypialni i mam niezły uraz. Ona normalnie wiecznie się rusza w wyrku:sorry: Zobaczymy za te pół roku, wtedy może na DD byśmy jej kupili, lubię tak okazyjnie coś dawać:-)
Z tym ING mnie zaciekawiłaś:tak:

kama fikusek Też szukam sobie ubezpieczyciela. Wcześniej byłam ubezpieczona grupowo w PZU, ale po porodzie zrezygnowałam. Stawki spore, a odszkodowania nie zwalają z nóg;-) Stwierdziłam, że poszukam innego ubezpieczyciela i tak "szukam" od 17 miesięcy:-D Fikusek masz jakąś ofertę Ing, którą mogłabyś mi na maila podesłać?
Liza Zdrówka dla hani

fikusku zgadzam sie co do zabawek
playschool , fisher-price , vtech , albo little tikes
to sa bardzo dobre firmy :tak:
ja mam większość rzczy z vtecha:-)
a jeszcze fajne są zabawki z leapfrog - nie wiem czy jest w pl.. ale one sa takie edukacyjne dla najmłodszych ,.. super sprawa :-)
kamaaa my też mieliśmy sporo na ścianach i ładnie się łózeczko komponowało :tak:
zobacze czy mam zdjęcia jak nie to wkleje jutro bo nie chce mi się szukać
DSCF5655.jpgDSCF5564.jpg
młoda mama 93 to dobrze ze serduszko bije no i lekaerz dobrze pwoiedział żeby nie odciągać.. kup sobie wkładki i to co wyleci niech wyleci a z resztą nic nie rób bo do porodu będziesz miałą kwadratowe piersi..:/
a na kiedy masz termin??

ja też się zaciekawiłam tym ING ale peewnie za granicy to nie dotyczy :sorry:

Vegas możesz kupić łóżeczko Martynce na DD :-)
naswza to się niby wierci ale jeszcze z łózka nie spadła.. o u nas raz tak nad ranem jak się wgramoliła ale na szczescie wpadła do takiego kosza z zabawkami emmy takimi miekkimi szeleszczącymi to tylko się smiała :-p
a u soebie na zwykłym łózku to spała od 10 msc życia:tak:

agateczka hop hop... napiszesz nam coś??

reklama
konczynka musialabys wejsc na ich strone i tam poszukac ,a najlepiej umowic sie z konsultantem,przyjedzie i wytlumaczy co i jak:) ja mialam w PZU i nawet nie dostalabym polowy kasy tej cos w ING za odszkodowania.

Do góry