martula5000
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny!!!Nie pisalam nic bo strasznie sie tu ciezko odnaleźć!!Mam pytanie jak znalesc post który przeczytalam jako ostatni.?Np.Wczoraj czytalam i dzis nie moglam znalesc gdzie skonczyłam??Pomóżcie!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale mialam udana noc , Ala wsumie spala grzecznie ale byly u Nas 3 burze w odstepie 15 minut
2 przeszly bokiem ale druga juz nie ,BOZIU ale sie balam ,nawet nosa nie wychylilam z spod koldry pomimio ze bylo mi goraco 

Ala oczywiscie nawet nie ruszyly grzmoty i blyskawice
:-)
dzis tez moj P ma 22 urodziny ,ehhh wiecie ze ani razu nie spedzilismy Jego urodzin wspolnie :-(
a co do laktatorow to niestety nie pomoge bo nie uzywalam i nie mialam ale jakos nie jestem przekonana do recznych ,lepiej chyba kupic elektryczny a potem i tak sie przyda napewno na nastepne dzieci 
pojechalismy do domu o 22 i nawet ja nie ruszyło - spała do 3 w nocy w dziennych ubrankach...
o 3 karmienie i po pół godz znów spała do 6
wziełam ja do siebie, bo straszna burza była z gradem o srednicy 3 cm..., waliło prosto w okna, wichura niesamowita..., ale mała oczywiscie przy mnie znów zasneła
i wogole sie ciesze, bo pobyłam troszke z mężem i nawet potanczylismy, tak na pozegnanie super
ale oczywiscie przez cała impreze myslałam o mojej córeczce..., ale ona jest naprawde grzecznym dzieckiem, oby tak dalej, bo co pochwale, to potem daje mi w kość

skąd ja to znam... i wtedy tylko mówię mężowi, że "Krówkę trzeba wydoić":-)no to jak tak to probuj nowy laktator przy czym ja np czasem to po prostu recznie sciagalam pokarm, bo jak to okreslilas "cyc"ciezki to po prostu rekami nad miseczka "ugniatac" i jak fontanna strumien leci az moj maz duze oczy robi bo to jak fontanna serio z 5-6 strumieni.