• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
FIKUSEK- właśnie pociąg beznadziejnie jedzie :dry: robi ogromne kółko zajeżdżając do Wawy, samochodem myślę że w 3-3,5h na spokojnie można dojechać a tym bardziej że teraz od Nas zaczynają budować extra trasę na Lublin :tak: postaram się J wyciągnąć na wiosnę na wycieczkę do Kraśnika :-)

Fikusek a piątek jadę w sobotę jadę w niedziele jadę:P Może nocleg z soboty na niedziele:)

Umi mam zajebis... koleżankę ze studiów a raczej z akademika i widzimy się raz do roku w 2010 na moim ślubie w 2011 na jej no i w 2012 trzeba coś wymyślić w wakacje Domka będzie większa to może zostawię ją u rodziców i na kilka dni przyjadę do niej i tak pomyślałam że i Ciebie bym odwiedziła jakbyś chciała ale to odległe plany

Kama do Ciebie mam ze 150:) no może więcej bo to w prostej linii:P

kasiek nie widzę problemu:tak:. Jak cos to zmotoryzowana jestem wiec mogłabym tam dojechać albo ty mogłabyś do Debicy przyjechać, a potem bym cie do tej koleżanki odwiozła;-)

O a ja mam majowego chłopaka ;-) To mamy dzieci w podobnym wieku i Liza też z tym, że ona ma czerwcowego maluszka.
Moj miał byc z 31 maja ale przenosilam go 8 dni :-D ;-)

Liza pewnie ze do ciebie tez wpadne:) po nowym roku zaczne cos dzialac z moimi podrozami:D

liza a ty daleko masz do radomia? czy jest jaks stacja u ciebie?
Fajnie. :-)
Wiesz co u mnie stacji nie ma na wiosce, najblizsza to albo Radom albo Warka.
Widze masz polaczenia do Radomia z 3 badz 4 przesiadkami niestety (4 badz 5h jazdy).
A Do Warki masz tez z 2 badz 3 przesiadkami i od 4,5h jazdy do 7h:15min.
Do Radomia mozna dojechać, bądz do Warki :-) to kolo 30min jazdy samochodem jak nie mniej. zalezne od warunków :-) do Radomia droga prostsza;-)

Bylismy na dworku ale zmarzłam ;////

reklama
witam!! Dziękujemy za miłe słowa.. :) Cieszę się, że niespodzianka zdjęciowa się podobała.. ;-)

Co do przyjaciółek.. powiem Wam szczerze, że od kiedy mamy dziecko.. nie mamy prawie żadnych znajomych.. Ani jednej przyjaciółki.. Może to wynika z młodego wieku? Im przeszkadza to, że Majką trzeba się zajmować.. że często płacze.. ehh.. I zostałam tak na serio sama.. Mojego męża prawie nigdy nie ma.. i tak z Majką spędzamy całe dnie samotnie.

Nie ma nikogo z okolic Zielonej/Jeleniej Góry? :)
W Zielonej mieszkam od 1,5 roku.. a mój dom rodzinny to góry! ;-))

Buziaki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry