Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to jak bedziesz w lublinie to daj znac to mozna sie spotkacFikusek ja mieszkałam w Lublinieteraz tylko tam studiuje
A mieszkam w Radzyniu
Umi a tak się pytamKiedyś planuje się tam wybrać
![]()
robi ogromne kółko zajeżdżając do Wawy, samochodem myślę że w 3-3,5h na spokojnie można dojechać a tym bardziej że teraz od Nas zaczynają budować extra trasę na Lublin
postaram się J wyciągnąć na wiosnę na wycieczkę do Kraśnika :-)
Dziewczyny a żadna z Was nie wybiera sie na wakacje na Mazury?Moj miał byc z 31 maja ale przenosilam go 8 dniO a ja mam majowego chłopaka ;-) To mamy dzieci w podobnym wieku i Liza też z tym, że ona ma czerwcowego maluszka.
;-)Fajnie. :-)Liza pewnie ze do ciebie tez wpadnepo nowym roku zaczne cos dzialac z moimi podrozami
liza a ty daleko masz do radomia? czy jest jaks stacja u ciebie?
Dokładnie :-) hehehe z majówek cie pamietam, ale juz tam nie pisze wogole ;PWłaśnie mi się kojarzyło, że twój miał być majowy (w końcu znamy się z majówek 2010 ;-)) tylko nie pamiętałam na kiedy dokładnie miałaś termin.
Ja miałam termin na 18 maja, urodziłam 25.