Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wariatki z nas jak zawsze ;-) zartujemy i spotkania mimo ze zadkie to odrywaja od rzeczywistosci
Jedna w sierpniu wychodzi za mąż juz zapowiedziala ze jak nie przyjde to sie obrazi
hehe druga studiuje i pracuje nadal i wolna ;-) One wpakuja sie w pieluszki a moje łobuzy beda juz odchowane porzadnie;-) ale wtedy ja bede rozruszac towarzystwo 

gosdia ja czesto patrze na Ubranka dla dzieci - sklep internetowy 5.10.15. jak nie mam czasu isc do sklepu, naja sprzedarz wysylkowa co ja bardzo lubie a czasami warte uwagi:-) Liza zazdroszcze Ci sniegu, u mnie deszcz i mała dziś w gumakach chodziła
Sali co do przyjacółek na odległość też mam w anglii i lubie z nią gadać przez tel, zawsze się sobie wyżalimy i jest nam lżej, miałam do niej na ferie leciec ale przez dzidziolka w brzuszku sie pewnie nie zobaczymy...:-( a ona przyjechać w tym roku na świeta nie może
Strasznie masz że dzieciaki tak chorują:-( niech już zdrowieją, mi dzieci zawsze szkoda jak są chore:-( kasiek jak mojej Ali na wigilie mam zamiar jakiś konkretny zestaw barbi kupić bo dziś u koleżanka bawiłą się jak nigdy i suknie ksieżniczek jej się bardzo podobaly
My dzisiaj caly dzionek poza domem;-) poszłyśmy na pocztę, jak wracałyśmy złapała nas znajoma trochę u niej się zasiedziałyśmy, Ali cieżko było z chlopakami sie dogadac bo jednak starsi i z pol roku u niej nie byliśmy a Niki z Matim w szkole... Ona ma 5 dzieci i jest zaje...a
jak nie miałam Ali to chodziłam do niej i siedziałam jej z dziecmi jak potrzebowała gdzieś wyjśc a teraz z Ala do niej chodzę, miedzy jej najmlodszym synem a Ala jest 2 lata róznicy;-)
mam do ciebie 2,5 godz jazdy pociagiem z przesiadka tylko w lbn
strasznie małpuje od swojego 6cio letniego brata ciotecznego
a z lalek to najbardziej lubi szmaciane . A co do imprezowania to my co sobotę jak Julka zaśnie chodzimy 3 domy dalej do brata J, często wpadają jeszcze znajomi i często zdarza nam się zrobić buteleczkę ;-) niby nic wielkiego ale zawsze to jakaś odskocznia :-)