Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A nie lepiej mieć niespodziankę? Bo od razu mało kto zachodzi:-)
co do różnicy wieku tęż myslałam że rok-1,5 to fajna różnica, dobrze że nie musiałam tego doświadczać ;-) Nasi znajomi mają chłopca równo tydzień młodszego od Julki i we wrześniu urodziła się im córeczka, jak widzę Dorotę to jej współczuje dziewczyna wykończona bo mały bardzo zazdrosny i biedaczka się na zakrętach nie wyrabia
_________________________ KASIEK- ja miałam tak samo byłam pewna że chłopak, a tu bęc w 19tc. Julka cipuszką poświeciła ;-) i super bo zawsze chciałam mieć córkę.__________________________________________ Idiotka wczoraj zdałam sobie sprawę że nie mam rajstop do sukienki
myślałam że mam jedną nie używaną parę a tu guzik mają oczko
udało mi się J wyciągnąć na dzisiaj na zakupy do galerii.
ja już w tym roku nie zjem. a dietę zaczynam od 2 stycznia bo 1 to niedziela i nie będzie mi się chciało, ale już zrobiłam sobie rozpiskę ćwiczeń i menu na cały tydzień. dopuszczam obecność jakichś smakołyków w niewielkiej ilości raz w tygodniu. a ważenie w piątek.
. niemożliwe przecież ty laska jesteś.