Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To moje dwa harpagany jak Miki sie urodził jak hałasowały, nie przeszkadzalo mu a oni nauczyli sie byc ciszej ;-) dało sie rade;-)Zobaczymy jak to będzie z tym spaniem przy Alicjibo ona bardzo głośno mówi
![]()
Ala też przy odkurzaczu spała więc może i ten bobas będzie podobny;-) chciała bym
u mnie Ala też dosyć wcześnie bo po roku spała już tylko od 13 do max 15 ale spała;-)a po 2 urodzinach wcale... tyle co w nocy ale przesypiala 12h w nocy
jak ja kładłam o 21 do o 9 wstawała jak o 22 to o 10
skąd ona tyle energii miała... _________________________________________Moja śpi jeszcze w dzień idzie na drzemkę 4 godziny po tym jak się z rana budzi, 7-11, 8-12 itd. a śpi przeważnie 1,5h czasami godzinę czasami nawet 2h i ponad, mam nadzieje że szybko nie zrezygnuje z drzemki
chciałam z Julką wyjść na podwórko naszykowałam ubrania, pytam się czy idziemy na spacer a ta do mnie "nieee" i nie dała sie ubrać, zmarźlak chyba się robi
ale ładnie się sama bawi więc jej nie wyciągam na siłę
hehe
\
nie wiem co jej się stało wcześniej bez problemu sama robiła kupkę do nocnika...