pinky sky
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 Dzis bylam kupic buty nachodzilam sie jak durna nic sensownego nie bylo az wzielam takie srednie jak dla mnie
Dzis bylam kupic buty nachodzilam sie jak durna nic sensownego nie bylo az wzielam takie srednie jak dla mnie
 czasami jeszcze poleci ale za kazdym razem jest lepiej;-)Dzis caly dzien padalo, maly nie byl na dworze a ja w ten deszcz chodzilam, zrobilam zakupy pozniej okazalo sie ze czegos zapomnialam wiec poszlam do biedronki przyszlam i znowu okazalo sie ze czegos nie mam musialam pedzic do stokrotki bo mam najblizej
czasami jeszcze poleci ale za kazdym razem jest lepiej;-)Dzis caly dzien padalo, maly nie byl na dworze a ja w ten deszcz chodzilam, zrobilam zakupy pozniej okazalo sie ze czegos zapomnialam wiec poszlam do biedronki przyszlam i znowu okazalo sie ze czegos nie mam musialam pedzic do stokrotki bo mam najblizej

Może nie dla Mojej póki co, bo ją nudzi jak mi ma zrobić fryz czy lalce, ale może za parę lat:-)
 Może nie dla Mojej póki co, bo ją nudzi jak mi ma zrobić fryz czy lalce, ale może za parę lat:-)

to teraz jak bym kiedyś chciała znowu wypadało by 5 września
 to teraz jak bym kiedyś chciała znowu wypadało by 5 września Co do biedania za dzieciakami, u mnie taki przeskok był tu niemowlak a tu już pyskówka mała i nawet nie wiem jak to przeleciało szybko...
 Co do biedania za dzieciakami, u mnie taki przeskok był tu niemowlak a tu już pyskówka mała i nawet nie wiem jak to przeleciało szybko... coś czuję że będzie mi cudownie znowu tak matkować i tulić i przewijać
 coś czuję że będzie mi cudownie znowu tak matkować i tulić i przewijać bo Ala jest tak samodzielna że do niczego już prawie mnie nie potrzebuje...
 bo Ala jest tak samodzielna że do niczego już prawie mnie nie potrzebuje...