Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, no chyba ze jakis maluch bo takie dzieciaczki maja jeszcze wyobraźnie, tak obserwuje po moim Kacprze, ale z wiekiem to zanika
ale całkiem inaczej jest na wsi niz w miescie tutaj 8 latki biegają za starszymi i dokuczają bo są w grupie wiec czuja, że rządzą, na wsi taka grupa juz dawno ganiałaby za piłka czy wyyslała jakies zabawy nie koniecznie bezpieczne no ale...
, a one sie gapiły i mi dupę obrabiały, po chwili jednak zaobserwowałam ciekawe zjawisko, podeszła do nas dziewczynka Wiktoria sie chyba nazywała i sie zapytała czy może sie z nami bawić. Wychodzę z założenia ze im więcej dzieci tym lepiej, mały sie cieszył bo dziewczynka przyszła i sie do niej przykleił i tak co chwile ktoś z tych dzieciaków puszczonych samopas do nas przychodził
. Było fajnie dzieciaki sie dogadywały mimo rozpiętości wiekowej bo najmłodszy miał 2 lata, a najstarsza dziewczynka 7lat. I nagle wszyscy znaleźli zajecie a te babki sie gapił... Bo najlepiej jest płaszczyc tylek na ławce i tylko romawiać, ja rozumiem ze dziecko powinno sie bawic tez samo, ale rodzic ja pobawi sie chwile piaskiem i pokaże co i jak to korona mu z glowy nie spadnie
bo wiele tracą...
, masakra co ci rodzice robią własnemu dziecku