Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
__________________________________ MARTYNA- Ty chcesz zeby 11 miesięczne dziecko było posłuszne
o kobieto jeszcze długa droga przed wami, i proszę nie drzyj się na dzieciaka, to nie jego wina
do roku, moja koleżanka ( studjuje psychologię) powiedziała mi bardzo mądrą rzecz "do roku się opiekujesz a potem wychowujesz" i to są bardzo mądre slowa i pamiętam krzykiem wiele nie zdziałasz... __________________________________MAZIA-a kiedy teraz masz wizytę u gina? poproś o masaż szyjki
______________________________________ Cześć dziewczynki :-) odbębniłam katolicki obowiązek ;-) wysluchałam pokornie 5 minutowego kazania nt. tego jacy jesteśmy źli i nie dobrze że ślubu nie mamy
dal Julce 3 cukierki wziął kopertkę i poszorował dalej uff....
a ja bylam pewna ze macie slub;-)

_________________________________________________________ ANULA- ale Twój mężczyzna się zmienił
bardzo silny facet, Julka w jego wieku nawet się nie garneła do siadania, pozycja na "półleżąco" bardzo jej odpowiadała.
.s
oświadczam wszem i w obec ze czasem dziecko o wiele starsze nie raguje na prośby... ale taki maluch jest na prawde jeszcze za mały
ale jeszcze nie wiem kiedy koleda bedzie