Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja nie mam nawet cywilnego i nie wpuszcze poza tym nie mam kasy wczoraj buty kupiam. A zmienil sie kazdy mowi ze podbny do mojej siostry Dominiki. Doc szybko usiadl ale i tak woli skakanie mi po kolanach

ale zarówno on jak i jego siostra mili bóle wzrostowe eh..., a co do koledy to ja w tym roku pewnie nic nie dam bo przyjdzie pod koniec miesiaca jak kasy miec nie bede
_____________________________ SALI- dziewczynka w opasce w panterkę to Kaja? jak dla mnie nie ma pomiędzy nimi różnicy
___________________________________ Ja nie mam pojęcia ile aktualnie Julka mierzy i waży, 2 miesiace temu udało się J ją jako tak zmierzyć miała wtedy 92cm, za tydzień się wypowiem bo idziemy na bilans dwulatka.
, ale wiadoo jak te kalkulatory działają wiec równie dobrze moze byc nizszy, choc mam nadzieje ze za bardzo taty nie przerośnie bo ja mam 168, T ma 190 jego siostra 175 a ich tata miał cos koło 2 m

Mi na tym kalkulatorze Kai pokazało 180 Tymek 1929(Boze długi i chudy masakra)