reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi tak to jest z facetami, moj ojciec gdy szedl nas zameldowac, mama pisala mu na papierosach imie. A Marleny nie meldowal bo mu imie nie pasowalo. Podobno mama sie wkurzyla isama rowerem pojechala:szok:ja malego musialam z Ł bo slubu nie mamy i dobrze bo on chcial Szymona a dla mnie to tragiczne imie
Mala czarna, super ze trafilyscie na takie kompetentne babki i mam nadzieje ze badanie beda ok i wizyta bedzie w marcu;-)faktycznie troche malo wazy, moj ma prawie tyle. A jesli chodzi o nietolerancje glutenu, to chyba powinna miec wysypke?
Snoopy pewnie mozesz sama, ja chodzila prywatnie i tak badania robilam gin tylko mi mowil jakie mam robic a czasami sama cos robilam gdy nie kazal. U mnie najgorsze ze mielismy niezgodnosc serologiczna i musialam robic badania na przeciwciala a to 50zl
Sali ja od malego mleka nie pilam nawet cyca nie chcialam na mm bylam krotko a tak wcale, teraz gdy widze cos mlecznego niedobrze mi sie robi a nawet nie wiem jak samkuje mleko czy kakao, wystarczy ze spojrze czy poczuje zapach:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Anetko jakos nie mam takiej potrzeby..pije tylko wieczorem i rano z butli ,i lubi wiec na razie niech pije...znam dzieci co maja 4 lata i z butli dudkaja heheh

Mała czarna wysoka ta Twoja niuni i rzeczywiscie jak na ten wzrost to szczuplutka

to moja była diuża :-p jak byłam w 6 tc to miała 0.91 cm.. a 2 tyg później już o cały centymetr więcej :-p a dokładnie 20.8

dziewczyny nie wiem do kogo są moje małe podobne tak naprawde... zaraz te zdjęcia wstawię :-)

mała czarna moja nieco wyższa od towjej 98cm :-p

Ostatnia edycja:
sali no ja też znam, ale to nie znaczy, że i moja tak ma robić :-p znam też takie co w pampersach do 4 roku życia chodziły.. Ja Zuzce butelkę odstawiłam jak miała 1,5 roku, bo mnie wkurzała, że w nocy się budziła na mleko, to odstawiłam od razu mleko w nocy i przy tm butelkę :tak: teraz pije sobie z kubka normalnie, a jak pije kakao to zawsze chce słomkę :-p
Wiesz, że lubi.. wiadomo, że jak jej nie zabierzesz to sama nie odstawi sobie butelki..

U mnie ala chyba 8kg ważyła jak 7,8mieś miała, z tym że korduplasta była:-D w profilu w galeri mam jej zdjęcia jak miała chyba,4,5 mies i waga już 6kg:-)

Aneta jakos mi to nie przeszkadza ze pije z butelki...wazne ze chce pic mleczko.No i tez sa takie dzieci co z dydkiem w wieku 3 lat chodza ;/

reklama
Do góry