Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mamuśkę naszło, ale ś.p babcia robiła najzaje...szą

u mnie Ala jak miała 6mieś łysa jak kolano była, a Julcia już kucyka miała:-)

Miała prawie skończone 10 miesięcy
Moja matka mi znów mowi ze zabieram jej rok z dziecinstwa... Choc szczerze powiem Wam ze ona jest bardziej zdolna od Daniela, no ale on tez nie jest jakis opóźniony i sporo od niej łapie, ale jak widac zrąbały to nasze prawo ze jest jak jest ;];-) zeby nie bylo
Jeszcze w kwietniu jest taki sprawdzian i wtedy zobacze co powie Pani choc dzis juz widzialam miny mamuś jak ani powiedziala ze Hania jest zdolna, ogarnieta i sprawy manualne jak i pamieciowe bardzo dobrze łapie, no i dyrektorka bo dzis wlasnie z nia gadalam jak daniela do przedszkola zapisywałam 
:-)
Ona jak miała takie króciutkie włosy to właśnie tak dziwnie wyglądała, miała duuuże policzki i przez te krótkie włosy wydawały się jeszcze większe 

Ja myślę, że powinnaś puścić teraz Hanię do szkoły, bo po co ma 2 lata w zerówce siedzieć.