Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja mialam mieszanych świadków
mąż też :-) i się ciesze bo to była właściwa decyzja
współczuję takiej zimy

znaczy ze n ie mają okienek bo duzo osób właśńie w tych czasach decyduje się na 2 nazwiska :-)
u nas to nikomu nie przeszkadza ... bo tu same babki mówią ze nie trzeba zmieniać , chyba ze chce się to nazwisko to idzie się do urzędu z aktem ślubu i zmieniają... a w pl nie mam kiedy zmienić

wampi gartuluję :-)
liza współczucia.. coś się nie chcą te choróbska od was wypędzić :-(
umi nie koniecznie hormony...
ja miałam po porodzie pragnienie 2 dziecka... i wiem ze to nie były hormony a naprawdę tego chciałammąż też :-) i się ciesze bo to była właściwa decyzja
jeśli anna czuje że chce mieć 2 dziecko to mzoe tak być.. a najlepiej jest się o tym przekonać , jesliu chciała 2 dzieic z małą róznica zanim zaszła w 1 ciązę :-) bo ja chciałam właśnie już wtedy 2 dzieci rok po roku , i nic mi się przez ten cały czas nie zmieniło
rox super zima.. kocham zimę :-)
umiwspółczuję takiej zimy
![]()
u nas pogoda na plusie.. mamy od 2 do 4 st
kama to bez sensu z tymi nazwiskamiznaczy ze n ie mają okienek bo duzo osób właśńie w tych czasach decyduje się na 2 nazwiska :-)
ja tam wolę mieć tylko męza choć na razie ejszcze nie zmieniłam dowodu i mam swojeu nas to nikomu nie przeszkadza ... bo tu same babki mówią ze nie trzeba zmieniać , chyba ze chce się to nazwisko to idzie się do urzędu z aktem ślubu i zmieniają... a w pl nie mam kiedy zmienić
![]()
sali z tego co ja wiem to trzeba zawsze mówić orkiestrze o podziękowaniach i sami sobie powinniście wybnrać moment..
tak samo jak z zabawami i konkursami.. przy wyborze orkiestry powinno paść pytanie czy mają jakies czy nie... no i wtedy wiadomo czy będzie wesoło i czy warto orkiestrę zatrudniać :-)
gosida najlepiej podskoczyć do księdza który będzie wam ślubu udzielał i spytać czy mogą być 2 dziewczyny :-)
u mnie na kościelnym też napewno nie będzie podziękowań żadnych!!!
nawet piosenki bo musiałabym wyjść i tańczyć w kółku![]()
![]()
owszem zamierzam jakieś podziękowanie złożyć ale to myslę że już prywatnie na sam koniec
albo po prostu pwoedzą podziękowania ale poprosze bez piosenki tylko podziękujemy damy kwiaty czy tam upominek i to wszystko... ;-)
wtedy kółka nie będzie

dużo zależy od zespołu i towarzystwa.