reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł

Faktycznie cisza tutaj dzis ;-)

Vegas wieczorem porobię zdjęcia niestety komórką go kabel do aparatu od kilku dni jest uznany za zaginiony :dry:

Ja mamie powiedziałam w 4tym miesiącu, z resztą nawet jakbym chciała dłuzej ukrywać to nie mogłam bo brzuch był bardzo bardzo widoczny, reakcja była nijaka nawet obojętna, reszta rodziny mojej i J nie byli zdziwieni, od kilku miesięcy mieszkaliśmy razem więc byli przygotowani na takową ewentualność, a teraz coraz częściej słyszymy pytania kiedy drugie ;-)

reklama
wampi, a to miałas przygodę z tatą. Moj był w cieżki szoku ale nim to sie wcale nie przejmowałam:-D. Ja to najbardziej obawiałam sie mamy w sumie była w porządku, ale widziałam jak przez ten cały czas sie gryzła z tym wszystkim bo jednak nastawiała sie na zupełnie inna przyszłość dla mnie:-p
kasiek:-D nie ale jakoś tak odpoczywam od domowego zgiełku w tej burzy telefonów jaką dzisiaj mamy:-D
kaamaa tak szybko ci brzuszek wyskoczyl? U mnie to ledwo ledwo zaczynało coś byc widać na poczatku 6 miesiąca a tak wyraźnie to na poczatku 7 :tak:. Z tym że ja w sumie nigdy chuda nie byłam to pewnie przez to

Umi bardzo szybko mnie "wywaliło" już w 3cim miesiącu ciążko było mi dopiąć normalne spodnie kiedyś wstawiałam zdjęcie z 22t.c z wielką "bambaryłą" z przodu ;-)

kaamaa rozumiem, ja w sumie do samego końca chodziłam w swoich rurkach:-p. Tzn nie do momentu w którym opadł mi brzuch, po tym zjawizsku juz spodni nie dopiełam, a było tak że w piątek byłam w nich w szkole, w sobotę je prałam, a w poniedziałek juz ich nie zapięłam:-D

Witam

U nas śnieg leży i 2 stopnie na plusie , byłyśmy trochę na dworze ale zimno
Wczoraj cały dzień się byczyliśmy , jedynie wyskoczyłam na pół godzinki na miasto po zakupy

Liza to fajnie ze z Mikim lepiej

Ewi co tam???

Zuzia wstała o 6 i już piszczy ehhh dzieci;-):-D

A my postanowiliśmy puścić Zuzię od września do przedszkola , 1 marca rusza nabór ciekawe czy się dostanie..
oczywiście do prywatnego , bo państwowe jest tylko 1 w naszym mieście i szans nie ma wcale bo ja siedzę w domku.

Malwina my też w tym roku chcemy poslać Julkę do przedszkola, nabór zaczyna się 15 marca. Mam nadzieję że Nasze dziewczyny się dostaną.

Julka zasnęla idę i ja się położę bo mnie strasznie muli ;-)

Malwina no to powiodzenia;)
U nas ostatnio dwumiesieczne dziecko babka zapisywała...strasznie ciezko sie dostac.Pierwszenstwo maja dzieci którycch rodzice pracuja a jeszcze lepiej jak starsze dziecko chodziło do tego przedszkola,co do prywatnych to teraz rzadko spotyka sie panstwowe przedszkola u nas w polizu jest jedno na 6,ale ponos tam stale wszawica owsiki i inne spektakularne chorubska panuja;/

U nas nabór od 1 marca :tak:. Ja mam zamiar składać papiery do 2. U nas sytuacja z panstwowymi przedszkolami wyglada lepiej, ale tez sie zaczynam bać, że młodego moga nie przyjąć...

Jak się nie dostanie to płakać nie będę , bedę jeszcze z nią w domu
Ale widzę ze ona potrzebuje towarzystwa , nie chce zeby była samolubna itp.
ak by sie dostała to 340 zł z wyżywieniem za miesiąc, uważam ze to nie duzo

reklama
Witam;)
Wlasnie wrocilam z miasta, odebralam okulary, kuilam sobie farbe do wlosow bo pol roku nie malowalam. Maly byl u sasiadki, do niej przyjechal ojciec a ten moj cygan zadowalony bo coraz wiecej ludzi.Pierwszy raz widzial a poszedl na rece.
Kama, ja o ciazy dowiedzialam sie na poczatku listopada a w styczniu podczas sesji bylo tak widac ze kazdy wiedzial
Kasiek, sama nie wiem co mam z tym slodkim,przed ciaza wolalam slone ale w ciazy nie jestem biore tabletki. Zdrowka;-)
Wampi ja bylam na 3 roku studiow i u mnie duzo gorzej to przyjeli, ojciec dopiero zaczyna sie odzywac...
Malwina, fakt za duzo to nie jest przynajmniej mi sie tak wydaje;-)

Do góry