reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Emiska Termin mam na Sierpień ; ))

bee90 Nie rodziłam ale będę ;)) Po prostu , nie należy tego ukrywać. Ile masz lat ??

Trochę mnie nie było . I nie przeczytałam wszystkiego , ale cały weekend byłam zabiegana . No i dziś jade do szkoły /. Także dziewczyny mnie nie będzie w necie prawdopodobnie do piątku . Mam nadzieje że wszystko jest ok . Pozdrawiam . .

22 :) Ciąża jeszcze nie potwierdzona, więc możliwe, że mnie jednak ominie mówienie czegokolwiek rodzinie. Żyje w rodzinie gdzie tylko nauka i praca jest na pierwszym miejscu i od kiedy pamiętam rodzice ciągle mi mówili, masz się uczyć, a nie "bawić" w zakładanie rodziny. Więc jeśli już coś to trudno mi będzie powiedzieć, bo wiem jaka będzie reakcja - a będzie nie ciekawa. Jakbym ostatnio w domu to trochę ich podpytałam i z jednego pytania zrobiła się rozmowa (kłótnia) na 2 godziny.

Dobrze, że niektórym z was miał kto pomóc w opiece nad maleństwami. U mnie była by nie za ciekawa sytuacja, bo zwyczajnie nie miałabym z kim dziecka zostawić. A sądząc po reakcji rodziców, to bardzo długo by się na mnie "denerwowali" (delikatnie mówiąc) więc została bym skazana sama na siebie.

No i tak sobie was podczytuje :). No i kto wie, może nie długo do was dołączę :)

Ostatnia edycja:
Kasiek u mnie tez pokazywaly na mnie palcami a najlepsze bylo to ze akurat te mialy juz dzieci:-D
Bee, u mnie mieli taki sam tok myslenia, no i nie bylo za ciekoawie a teraz pomocy z ich stronym zbytnio nie mam...oby u ciebie bylo inaczej;-)

Anula byłabym zapomniała. Gratki dla Malca z tym raczkowaniem:-)
Malwina trzymam kciuki by Zuzię przyjęli.

Bee a test robiłas już. Wiesz każdy rodzic inaczej reaguje. Cóż. Mam nadzieję że jeśli twoje obawy się sprawdza to rodzice dobrze to przyjmą, a jeśli nawet to zobaczysz że z czasem złość mija. :-).
MIRABELKA Oby mężowi udało się dostać do wojska.
WAMPI Fajnie mały wygląda w tym wózku.

ja oglądam na tvnie dowody zbrodni. Mam jeszcze półtora godziny :-) zasnąć nie mogę to sobie oglądam.

Ewi oo, ja dla odmiany od paru ładnych dni czy nawet ponad tydzień, gdzie nie siądę to zasypiam:sorry2:

moja mama jak się dowiedziała o ciąży a miałam wtedy 19 l to pierwsze jej pytanie było i co dalej? nie rozmawiała ze mną chyba ze dwa tygodnie, ale potem już się jakoś toczyło. Jak mały się urodził to wszystkim się chwaliła jakiego ma ślicznego wnuka:) będzie dobrzebędziesz musiała dać im trochę czasu żeby to wszystko "przetrawili"

Anula no ja buchnęłam śmiechem jak zobaczyłam 3 miesiące wcześniej na jej NK zdjęcie z USG i pomyślałam sobie "Nie śmiej się bratku z czyjegoś przypadku" oczywiście nie śmiałam się że jest w ciąży tylko z jej głupoty

Bee
ja z ówczesnym chłopakiem też sami daliśmy radę oboje dziennie studiowaliśmy moja mama chodziła w żałobie dopóki Domi nie zobaczyła...

Dobra młoda śpi biorę się za oglądanie seriali:p Ale jej się biedaczce w nosie gotuje;/

No to mnie pocieszyłyście :). Zresztą ja się usamodzielniłam po maturze, i jakoś starałam się nie liczyć na rodziców tylko sobie sama radzić, a więc i takiej sytuacji sobie poradzę :))).

No właśnie z tymi testami to pokręcone, jeden wyszedł II tylko, że druga krecha blada. Drugi negatyw, a trzeci to samo co z pierwszym. Umówiłam się do ginekologa, tylko, że teraz jest na urlopie więc trochę muszę poczekać, a do innego nie chce iść. skoro testy takie nie wyraźne, to zobaczymy co lekarz powie.

reklama
bee ale jak jest kreska choćby blada to sądzę że w ciąży jesteś ile Ci się spóźnia?? I co to ma być za wydarzenie za rok 6 miesięcy i 5 dni jeśli można się zapytać??

Do góry